Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Conte interactiu de la col·lecció "Sara la petita fada"

Històries per a nens/es que els divertiran i els ajudaran a entendre alguns conceptes complexos de la vida. Sorprèn al teu fill o filla posant la seva foto a una de les estrelles de la història. La Sara té un secret molt especial: La seva nina màgica, la Mina, que l`ajuda quan té dubtes i necessita respostes. 

Sara pequeña hada y abuela
Sanoen Publishing s.l.

Sara pequeña hada y abuela
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 66,12 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPadMini iPadFourthGen4G iPad2Wifi iPad23G iPadMini4G iPadWifi iPadThirdGen iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPad3G
Última actualització: 20/12/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://sanoen.comRessenya

foto paufont low

Pau Font
CEO Appsencatalà
Aquesta aplicació és d`aquelles que jo anomeno "material sensible" per la cura en que ha estat feta i pensada. És un conte per ensenyar als més petits de casa què és l`Alzeheimer que segur que no és feina fàcil. 

Aquesta app forma part de la co·ecció d`apps de Sanoen "Sara la petita fada" i com les anteriors està feta amb molt de gust. Les i·ustracions són molt atractives i aclaridores i totes les pàgines tenen petites animacions tocant amb el dit i fins i tot algun minijoc ocult. Si toques amb el dit sempre acaba passant alguna sorpresa i fins i tot pot ser que surti un ratolí corrents amb la cara del teu nen! (ho has de definir al principi)

Al final del conte hi ha diverses preguntes tipus qüestionari per poder repassar conceptes i veure si s`ha entès el conte. També hi ha un joc de les parelles "memory" però s`han d`aparellar sons no imatges. 

Cal destacar que la locució del conte està feta per la dolça veu de l`actiu Aina Clotet i ho fa molt entenedor.

L`única cosa millorable és que quan fas la foto al nen amb el dispositiu perquè sigui la cara del ratolí no pots fer servir la càmera frontal i per tant necessites dues persones per fer la foto; el que la fa i el model. Faltaria afegir el botó de commutar la càmera de darrera per la de davant. 

 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris