Captures:

Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Versió ANIMADA INTERACTIVA i TÀCTIL del llibre "Jo mataré monstres per tu" escrit per Santi Balmes i il·lustrat per Lyona. Aquest conte esta dedicat a tu, nen o no, que a vegades has tingut por dels monstres. Està dedicat a tu que vols investigar, que t`agrada que et parlin de sentiments i agraeixes que et deixin pensar. El conte està narrat en castellà per en Santi Balmes.

 

Yo mataré monstruos por ti
Raul Soler

Yo mataré monstruos por ti
iOs
3,59
Descarregar

Mida: 282,97 MB
Versió: 1.4
Dispositiu: iPhone5 iPadFourthGen iPadFourthGen4G iPhone5c iPad2Wifi iPodTouchFifthGen iPadWifi iPhone4 iPad23G iPadMini iPodTouchThirdGen iPhone4S iPad3G iPadThirdGen iPadThirdGen4G iPodTouchourthGen iPhone-3GS iPadMini4G iPhone5s
Última actualització: 16/02/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.acuadros.comRessenya

APPSCAT MargaMartinez

Marga Martínez Garriga
Editora d`apps infantils

 Bonica historia sobre com vèncer les pors nocturnes dels nens, escrita per Santi Balmes, cantant i compositor de Love of Lesbian i il·lustrada per Lyona, coneguda realitzadora de vídeos. 

L´aplicació està disponible per iOS (iPhone i iPad) i per a Android.

A l´inici de l´app podem triar qui volem que sigui el protagonista de la història, la Martina o bé en Marc. També podem escollir la narració o la lectura entre els tres idiomes disponibles: català, castellà i anglès. Les il·lustracions són senzilles però enganxen, ens agrada la seva expressivitat  i l´aspecte dolç fins i tot dels monstres. La component interactiva està molt ben mesurada, la justa per no distreure del que és veritablement important, la història. 

La Martina o en Marc, segons la nostra tria de personatge, no poden dormir a la nit perquè tenen por. S´imaginen que sota terra s´amaga un món de monstres que viuen cap per avall. Mentrestant els monstres de sota terra viuen amb els mateixos temors que els nens.

La història va néixer d´una cançó del grup català "Love of Lesbian", anomenada "Un dia al parc", que podem escoltar a la pantalla d´inici. 

Tot i que la pantalla amb pistes sobre on podem trobar interaccions és encertada, els nens no acostumen a dedicar-hi ni un segon, per tant els complica el poder tornar al menú d´inici, els tres clics a la pantalla potser no són gaire intuïtius.

També hi ha la versió paper del conte.

El conte és tendre i agrada tant a nens com a pares, l´aplicació conté la justa mesura d´interactivitat, text, música, il·lustracions i idiomes, perfecte!

 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris