Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Preu de promoció fins el 6 de gener! Un conte sobre el companyerisme dirigit als petits lectors que s`inicien en l`apassionant món de la lectura. De 4 a 6 anys. El mussol surt de nit a caçar però de seguida veu que hi ha un altre mussol que busca una presa.

Tots dos volen el mateix: necessiten menjar!

Continuen la cacera sols, un a cada branca, o potser, si ho fan junts, serà millor?

-Les il·lustracions han estat optimitzades per la pantalla de Retina del nou iPad

-Aquesta versió inclou animacions i interactivitat a cada personatge. 

-Nova pantalla amb les opcions de configuració.

-Nova funció: Ara pots grabar la teva pròpia veu i explicar la història als teus fills! o deixa que siguin ells mateixos els que llegeixin el conte i intentin grabar les seves veus. Pots probar-ho tantes vegades com vulguis!

-Preparat per a l`iPad mini

¡Buenas noches búho!
Lluis M. Abian-Jove

¡Buenas noches búho!
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 43,17 MB
Versió: 1.2.1
Dispositiu: iPadThirdGen iPadMini4G iPadFourthGen iPad23G iPadWifi iPadMini iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G iPad2Wifi iPad3G
Última actualització: 17/02/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://ilubuc.com/es/bona-nit-mussol/Ressenya

foto paufont low

Pau Font
CEO Appsencatalà

 Aquest conte interactiu explica la història d`uns mussols molt observadors que volen caçar un cuc dalt d`un arbre. Sorprèn que està escrit en forma de rima tota l`estona i la locució és com si fós una musica de fons agradable. 

Els dibuixos són una mica similars entre ells i potser es fa una mica repetitiu, però s`entèn perquè l`acció passa a la mateixa escena. Tant els mussols com el cuc tenen petites animacions si els toques amb el dit. La locució és clara i entenedora i amb una bona pronunciació. 

Hi ha una cosa que sembla feta expressament però no és gens còmode, no pots passar de pàgina fins que no s`ha acabat la locució i per tant si vols saltar una pàgina o anar al final del conte directament no pots, has d`esperar que s`acabi la locució de totes les pàgines. 

Les icones d`anar a la pàgina anterior i a la següent són poc clares abans de tocar-les. Quan les toques veus que el símbol que hi ha, que és un mussol, extén una ala cap a la direcció corresponent, però potser és poc intuïtiu d`entrada. 

El millor d`aquesta aplicació és que pots gravar la teva pròpia locució a totes les pàgines! Aquesta opció costa de trobar perquè es pot fer només des de la configuració de l`aplicació. Hauria estat millor posar-ho més visible perquè penso que és l`element més sorprenent de l`app.  

 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris