Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Aplicació educativa que estimula el llenguatge dels més petits. Inclou fantàstiques il·lustracions de professions que evoquen imatges publicitàries dels anys 50 i 60 amb tocs contemporànis. Els personatges, la música i les locucions que han estat fetes per nens, agradaran molt als nostres natius digitals. Descobreix una forma divertida per què els nens s´iniciïn en la lectoescriptura, aprenguin vocabulari en 6 idiomes diferents i es familiaritzin amb els diversos tipus de lletra (majúscules, minúscules i lligada)

L´aplicació ofereix 5 modes d´ús adaptats a cada edat. Mode bits - mode lectura de paraules - mode lletrejat fàcil - mode lletrejat - mode lectura de frases.

I pels pares: consells pedagògics dels nostres professionals en educació i estimulació precoç.

MODES D´ÚS

Hem dissenyat l´aplicació perquè permeti diversos modes de lectura adaptats a cada edat segons les directrius del nostres assessor perdagògic en estimulació infantil.

Mode BITS: Reproducció automàtica: Entre 0 i 3 anys.
-Les imatges i els textos passen automàticament cada 1,5 segons. La seva metodologia anomenada "Bits de intel·ligència" es basa en mostra informació visual i auditiva d´una forma escueta i ràpida. Basada en la teoria de l´estimulació precoç pel desenvolupament del cervell i les seves connexions neuronals del pedagog Glenn Doman. 

Mode lectura de paraules: Entre 1 i 4 anys
-Il·lustració i text. Per aprendre a través de la imatge, cada vegada que toquem la paraula escoltarem la seva locució.

Mode lletrejat fàcil: Entre 3 i 4 anys.
-Joc lingüístic senzill plantejat com un instrument didàctic

Mode lletrejat: A partir de 4 anys
-És la mateixa eina del mode anterior però amb un grau de dificultat superior

Mode lectura de frases: A partir de 4 anys
-La lectura és una excel·lent manera d´ajudar als nens a enriquir el seu vocabulari. Els nostres personatges ens mostren senzilles frases que projecten els somnis dels nens sobre una professió, amb locucions realitzades pels propis nens, donant resposta a la pregunta Què faries si fóssis?

 

*Vols probar com sona i com s´escriu en xinès o una altra llengua?

Tens 6 idiomes per escollir: Anglès, espanyol, francès, alemany i japonès

*CARACTERÍSTIQUES:

-App interactiva i educativa
-Adreçada a nens de 0 a 5 anys
-Diferents modes d´ús segons l´edat
-Música original i efectes de so
-Navegació intuïtiva
-Narració en sis idiomes: Anglès, espanyol, xinès, francès, alemany i català
-Joc didàctic de formar paraules
-Felicitacions al campió
-Possibilitat de lectura sense locució
-En cada pantalla d´accés al menú: on/off música, home, canvi d´idioma, canvi de tipus de lletra.
-Llibreria
-Protecció infantil per evitar accés a xarxes socials i a l´Appstore

*SOBRE NOSALTRES: PaquitoLand d´Imaginarium & Sanoen

Pensem que els nens mereixen lectures que els diverteixin i alhora apel·lin a la seva intel·ligència. Els nostres contes estimulen la seva imaginació i fomenten els seus hàbits d´aprenentatge.

La nostra font d´inspiració són els mateixos nens, aquells que volen saber-ho tot i tot. Natius digitals que dominen les tecnologies que per a ells són les de "sempre". Les nostres apps inclouen interaccions, sorpreses i jocs, però l´objectiu principal és la lectura. 

Aquesta aplicació forma part de PaquitoLand, la plataforma de continguts d´Imaginarium. Com a empresa, portem més de 20 anys jugant amb els nens. I gràcies a Sanoen, membre de Moms with Apps -un grup de desenvolupadors d´aplicacions sensibilitzats amb la família- ens hem proposat crear les aplicacions de millor qualitat pels nostres fills. 

Edad recomanada: 0-5 anys

Desitgem estar a l´alçada de les seves espectatives i que als nens els entusiasmi!

 

De mayor seré... by Imaginarium
Imaginarium S.A.

De mayor seré... by Imaginarium
iOs
1,79
Descarregar

Mida: 65,96 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadThirdGen4G iPadMini iPadWifi iPad2Wifi iPadFourthGen4G iPad23G iPadMini4G iPad3G iPadThirdGen iPadFourthGen
Última actualització: 18/12/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.imaginarium.es/paquitolandRessenya

foto paufont lowPau Font

CEO Appsencatalà

 


Aquesta aplicació va adreçada als més petits però és una molt bona eina pels adults per estimular el llenguatge amb els infants. Amb una interfície molt intuïtiva i entenedora pot ser navegable pels grans i pels petits sense problema. El disseny és molt atractiu i les il·lustracions molt divertides. 

Hi ha diferents modes dins de l´aplicació i cadascun d´ells està indicat per quina edat és més adient. En tot moment pots triar el tipus de lletra en que vols que es mostrin els textos (lletra de pal, d´imprempta o lligada) i també pots escoltar les locucions o fer els exercicis en 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i xinès) val a dir que és força curiós pels infants poder escoltar altres llengües dient les mateixes paraules que ells acaben d´escoltar en català. Hi ha una música de fons en totes les activitats que es pot apagar apretant un botó. 

Hi ha una guia per pares o ajuda molt ben explicada on indica com fer cada activitat i quines coses cal tenir en compte. Va bé mirar-ho abans de començar a fer les activitats amb els nens per tal de dirigir-los cap al mode més adient per la seva edat. 

L´única cosa millorable pensem que és que en tots els apartats hi ha les mateixes il·lustracions i, tot i que ajuda a retenir els conceptes, ho fa una mica reiteratiu sobretot per la franja d´edat de més de 4 anys. 

Aplicació molt recomanable pels petits de casa.

Valorar aquest article
(2 vots)

No tens permisos per escriure comentaris