Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
L´editorial Ubicuo Studio especialitzada en aplicacions per a iOS (iPad i iPhone) i Android publica el darrer llibre de Màrius Sampere (Barcelona 1928) una aplicació per a iPad que inclou una antologia de poemes i il·lustracions inèdites de l´autor així com vídeos del poeta recitant la seva obra.

Aquest llibre ofereix una inovadora manera de llegir poesia: l´aplicació juga amb els conceptes d´atzar i infinit conceptes recurrents en l´obra de Sampere. Així cada cop que el lector obre l´aplicació els poemes s´ordenen de manera aleatòria. Des d´Ubicuo Studio s´ha volgut experimentar la idea de l´antiedició en no escollir un ordre concret pels poemes.

Màrius Sampere és un dels poetes catalans més reconeguts i ha estat guardonat amb alguns dels premis més prestigiosos de poesia del país com el Carles Riba (1963) el Recull-Maria Ribas i Carreras de poesia o el Miquel de Palol. També ha rebut el reconeixement del públic i de les institucions a la seva trajectòria amb premis com el Crítica Serra d´Or el Premi de la Crítica el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi Nacional de Cultura (2002) el recull que li ha donat una major projecció pública.
Infinit de Màrius Sampere
Maria Cerezo

Infinit de Màrius Sampere
iOs
5,99
Descarregar

Mida: 54,11 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPad3G iPadThirdGen4G iPadWifi iPadFourthGen iPad23G iPadMini iPadThirdGen iPadFourthGen4G iPad2Wifi iPadMini4G
Última actualització: 07/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris