Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Sant Jordi la llegenda és un conte interactiu pels més menuts. Una versió 2.0 de la llegenda de Sant Jordi que encara no heu vist. Els nens i nenes ajudaran a Sant Jordi a lluitar contra el drac per salvar a la princesa.

El conte ofereix una experiència emocionant divertida i interactiva que fomenta la creativitat i la imaginació dels nens.

Aquesta aplicació ha sortit de l´empenta de 4 joves emprenedors que han volgut unir esforços per crear la versió digital d´una de les llegendes més populars a Catalunya la Diada de Sant Jordi. Amb aquest conte tots els nens coneixeran l´origen d´aquesta tradició segons la qual cada 23 d´abril tothom regala una rosa a les persones que més s´estima.

El conte consta de:

- Relat escrit a cada pàgina del conte.

- Audio-narració automàtica del conte.

- Il.lustracions divertides i plenes de colors

- Gran varietat d´animacions i interaccions.


------------------------------


“Sant Jordi la llegenda” es un cuento interactivo para los más pequeños. Una versión 2.0 de la leyenda de Sant Jordi que todavía no habéis visto. Los niños y niñas ayudarán a Sant Jordi a luchar contra el dragón para salvar a la princesa.

El cuento ofrece una experiencia emocionante divertida e interactiva que fomenta la creatividad y la imaginación de los niños.

Esta aplicación ha surgido del trabajo de 4 jóvenes emprendedores que han querido unir esfuerzos para crear la versión más digital de una de las leyendas más populares en Cataluña la Diada de Sant Jordi. Con este cuento todos los niños conocerán el origen de esta tradición según la cual cada 23 de abril todos regalan una rosa a las personas que más quieren.

El cuento contiene:

- Relato escrito en cada página del cuento

- Audio-narración automática del cuento.

- Divertidas y coloridas ilustraciones

- Gran variedad de animaciones e interacciones.
Sant Jordi la llegenda
Kirian Angles Gonzalez

Sant Jordi la llegenda
iOs
0,89
Descarregar

Mida: 52,87 MB
Versió: 2.1.0
Dispositiu: iPadMini iPhone5 iPad23G iPodTouchourthGen iPodTouchThirdGen iPhone5s iPadFourthGen4G iPad3G iPadMini4G iPhone4S iPadThirdGen iPad2Wifi iPadFourthGen iPodTouchFifthGen iPhone5c iPhone4 iPadWifi iPadThirdGen4G iPhone-3GS
Última actualització: 17/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.stjordi.catRessenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris