Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
D´històries de Sant Jordi n´hem sentit milers però què té d´especial aquesta?

Aquest Sant Jordi no és un Sant Jordi qualsevol el protagonista de la història podries ser tu o podria passar molt a prop teu t´ho imagines? A més sabies que el conte continua? Has pensat mai com podria continuar?

En aquesta adaptació de la llegenda podràs gaudir d´enginyosos finals alternatius i divertides situacions. No és fàcil trobar llibres digitals interactius en català i encara menys si parlen de la nostra tradició i cultura i aquí és on ens apareix la idea d´aquest projecte.

Volem que els nostres infants llegeixin aprenguin es comuniquin juguin descobreixin escoltin estimin … en definitiva que visquin en català.

La lectura acompanyada de la narració la música i la il·lustració interactiva esperona la creativitat de l´infant i desenvolupa la percepció sensorial.

Aquest llibre ha estat fet amb tota la il.lusió de la que hem sigut capaços. Treballem amb entusiasme per retornar als mes petits les llegendes populars de la nostra terra amb les quals hem crescut tots nosaltres.

Característiques

- Una història com mai l´havies vist
- Narració automàtica del llibre
- So i música interactius
- Personatges animats e interactius
- Estimulació de la percepció sensorial dels més petits
- Diversió i entreteniment asegurats
Sant Jordi: un petit gran cavaller
Sergio Palacios

Sant Jordi: un petit gran cavaller
iOs
0,89
Descarregar

Mida: 92,98 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPhone5c iPadFourthGen iPodTouchourthGen iPhone4S iPhone5s iPadMini4G iPhone4 iPadWifi iPhone5 iPodTouchFifthGen iPhone-3GS iPodTouchThirdGen iPadThirdGen4G iPadFourthGen4G iPadMini iPad23G iPadThirdGen iPad3G iPad2Wifi
Última actualització: 23/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris