Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
L´aplicació LA LLIBRERIA està disponible per a qualsevol tablet i mòbil iOS. Gràcies a aquesta aplicació podràs descarregar i utilitzar qualsevol llibre disponible a la botiga online de LA LLIBRERIA DEL CLUB TR3SC que apareguin com a disponibles per a Apps TR3SC
Podràs canviar el format de lectura i el tipus i mides de font a més d´ajustar la brillantor l´interlineat els marges i el justificat al teu gust.
A més l´aplicació et permet realitzar i desar notes subratllats i anotacions així com fer salts en la lectura.
Enllaça fins a cinc dispositius diferents. Podràs començar la lectura en qualsevol d´ells i continuar-la en el mateix punt en què la vas deixar en un altre dispositiu el teu punt de lectura notes subratllats i marcadors es desaran al núvol.


La aplicación LA LLIBRERIA está disponible para cualquier tablet y móvil iOS. Gracias a esta aplicación podrás descargar y utilizar cualquier libro disponible en la tienda online de LA LLIBRERIA DEL CLUB TR3SC que aparezcan como disponibles para Apps TR3SC.
Podrás cambiar el formato de lectura y el tipo y tamaño de fuente además de ajustar el brillo el interlineado los márgenes y el justificado a tu gusto.
Además la aplicación te permite realizar y guardar notas subrayados y anotaciones así como dar saltos en la lectura.
Enlaza hasta cinco dispositivos distintos. Podrás empezar la lectura en cualquiera de ellos y continuarla en el mismo punto en el que la dejaste en otro distinto tu punto de lectura notas subrayados y marcadores se guardarán en la nube.
La Llibreria
CLUB CATALA DE CULTURA SL

La Llibreria
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 4,88 MB
Versió: 1.5.2
Dispositiu: iPad23G iPhone-3GS iPadThirdGen iPodTouchThirdGen iPad2Wifi iPad3G iPadFourthGen4G iPhone5c iPadMini4G iPadMini iPhone4 iPodTouchFifthGen iPadThirdGen4G iPhone5 iPadWifi iPhone5s iPhone4S iPodTouchourthGen iPadFourthGen
Última actualització: 20/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris