Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Llegeix, aprèn, juga i comparteix el que més t´agrada del món amb Paul, Mei Chi, Sarabi, Killari, Maui i Nanuq. Una app per a nens de 0 a 6 anys per gaudir de la diferència i descobrir tot allò que TOTS tenim en comú. Inclou quatre apartats perquè els més petits de la casa viatgin per tot el món i s´ho passin genial mentre:

´ LLEGEIX: Amb el conte interactiu "El que més m´agrada del món" que ens parla de la diversitat i la tolerància.

´ JUGA: 6 jocs didàctics protagonitzats pels nens del que més m´agrada del món.

´ APRÈN: Una divertida eina interactiva amb imatges reals i locucions per descobrir secrets de les menjades arbres animals jocs instruments i cases del món.

´ COMPARTEIX: Dibuixa el que més t´agrada del món i comparteix les teves creacions amb nens de tot el món.

Inclou versions en espanyol, anglès i català.
Lo que más me gusta del mundo
La Tortuga Casiopea SL

Lo que más me gusta del mundo
iOs
3,59
Descarregar

Mida: 152,40 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPadWifi iPad3G iPad23G iPadFourthGen4G iPadMini iPad2Wifi iPadThirdGen iPadMini4G
Última actualització: 16/05/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

APPSCAT MargaMartinez

Marga Martínez Garriga
Editora d´apps infantils

 
 
Una meravellosa banda sonora composta per Núria Montaner, ens rep tot just obrim l´aplicació, això ja és un bon començament. I continuem encantats amb la interfície de navegació que fuig dels clàssics menús.

"El que més m´agrada del món", dirigida a nens de fins a 6 anys, es tracte d´ una aplicació 4 en 1, ja que inclou quatre modes d´us segons si vols : JUGAR, LLEGIR, APRENDRE O COMPARTIR , amb diferents objectius i activitats a cada secció.

Els protagonistes són un grup de nens multiculturals: Paul, Sarabi, Kilari, Maui , MeiChi, i Nanuk, que ens acompanyaran al llarg de totes les activitats; amb ells els nens aprendran la importància de la tolerància i la diversitat, mitjançant exemples senzills com les seves aficions i gustos.

Dels quatre apartats, en destaco el d´ "APRÈN".Aquí els amics protagonistes ens desvetllaran costums i curiositats dels seus països. És una divertida eina interactiva on els nens trien personatge i tema, per saber-ne més sobre els animals, instruments, menjars , cases etc... del món. Combina les boniques il·lustracions de Luciano Lozano amb imatges reals.

L´aplicació està disponible per a iPad i en tres idiomes (castellà, anglès i català).

El que més m´agrada de l´app...? Doncs la música, les il·lustracions, les veus infantils de la narració, les diferents opcions a l´hora de triar les activitats , el joc de dibuixar constel·lacions i la vessant educativa.

I per els que no en tenen prou amb l´ aplicació, dir-vos que aquest és un projecte transmèdia i també inclou un CD de música, un llibre imprès, làmines i bosses de manualitats!


Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris