Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
***NOTA: LA APLICACIÓN ACTUALMENTE ESTÁ ÚNICAMENTE EN IDIOMA CATALÁN***

Aprofita l´OFERTA de llençament a 399u20ac enlloc de 599u20ac!!!!

Adaptació per iPad del còmic del dibuixant Lloretenc Jou Ramírez. No oblideu consultar l´ajuda on veureu les opcions de navegació per l´aplicació.

El còmic és un episodi amb base històrica narrat amb rigor i pedagogia per tal que els joves lectors de còmics gaudeixin d´un relat ple d´aventures mentre aprenen i coneixen les arrels de la nostra història més propera.

Relat que posa de relleu la importància del cavaller Guillem Galceran el comte Despertaferro com un dels primers i més decisius comandants dels almogàvers i que fou valent guerrer militar destacat sagaç polític hàbil diplomàtic però també un tirànic i ambiciós senyor feudal... i l´Arnal del Mas Pallerols valent i noble pagès depenent que lluitarà tota una vida per poder aconseguir la condició d´aloer lliure en el senyoriu del seu antic i millor amic de la infància.




Despertaferro
Netbynet Consulting de Sistemes S.L.

Despertaferro
iOs
4,49
Descarregar

Mida: 34,81 MB
Versió: 1.1.0
Dispositiu: iPadWifi iPadMini iPadMini4G iPadFourthGen iPad23G iPadThirdGen iPadThirdGen4G iPadFourthGen4G iPad3G iPad2Wifi
Última actualització: 02/11/2011
Classificació: 9+

Web del desenvolupador:
http://www.netbynetapps.com/despertaferro.html



Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris