Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
La llegenda de Sant Jordi - Conte tradicional interactiu

Gaudeix de la primera llegenda de Sant Jordi interactiva especialment dissenyada perquè els nens es diverteixin i aprenguin jugant.

Aquest conte interactiu pensat per a nens de 2 a 7 anys narra la llegenda de Sant Jordi en tres idiomes (català castellà i anglès) i ofereix una àmplia gamma d´interactivitats per entretenir els més petits de la casa. 

Els nens podran escoltar aquesta història tradicional i jugar amb els personatges tot fent cavalcar Sant Jordi fent que el drac tregui forc per la boca i moltes més sorpreses que aniran descobrint al llarg del conte.

El conte ha estat il·lustrat per Ana Guillén artista amb una sòlida carrera en el món de la il·lustració infantil.

DESCRIPCIÓ PEDAGÒGICA
´La història ha estat desenvolupada amb vocabulari i il·lustracions adients per a l´edat dels nens als quals va dirigida.
´El conte afavoreix l´adquisició del llenguatge de manera activa ja que els nens descobreixen mitjançant el joc.
´Creat per especialistes en l´aprenentatge d´idiomes aquest conte potencia l´adquisició i consolidació de vocabulari tant en la llengua materna com en anglès.

La Leyenda de San Jorge - Cuento tradicional interactivo
Mother Tongue S.L.

La Leyenda de San Jorge - Cuento tradicional interactivo
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 23,53 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPadWifi iPad2Wifi iPadMini iPadThirdGen4G iPadMini4G iPadThirdGen iPad3G iPad23G iPadFourthGen iPadFourthGen4G
Última actualització: 08/08/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

APPSCAT MargaMartinezMarga Martínez Garriga
Editora d´apps infantils


 Aquesta és la primera aplicació per iPad que s´ha fet aquí, d´aquesta història tradicional que tant agrada els nens: La llegenda de Sant Jordi i això ja és un encert.

Els nens poden llegir o bé escoltar el conte i triar si fer-ho en català, castellà o anglès. El vocabulari senzill fa el conte entenedor per a nens petits d´entre 2 i 7 anys.

M´agrada que a cada pantalla hi hagi l´opció de canviar d´idioma sense haver d´anar a l´inici, això facilita l´aprenentatge d´idiomes. Valoro molt positivament les locucions ,en les tres llengües, és molt important comptar amb professionals per a la narració dels contes, una bona experiència d´ús dependrà d´un conjunt de factors: el disseny, les il·lustracions, la història, les veus etc... Ana Guillén és la responsable de les belles il·lustracions.

Interactivitat limitada, però ho dic en positiu, no cal gaire elements interactius que despisti els nens, si la fi és la lectura no desviem l´atenció. En aquest cas el conte afavoreix l´adquisició del llenguatge de manera activa, ja que els nens descobreixen mitjançant el joc, les interaccions que hi ha estan integrades a la història. Per tant trobem també una clara funció pedagògica.

llangardaixSimpàtica l´aparició del llangardaix (logotip de l´empresa desenvolupadora de l´app), que apareix mig camuflat a cadascuna de les pantalles, en tocar-lo travessa la pantalla fins a desaparèixer, graciós!


Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris