Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
***************************************
App Oficial del V Tarragona dTapes.
***************************************

Amb l´App Oficial del V Tarragona dTapes podràs localitzar fàcil i còmodament els restaurants on degustar les sorprenents tapes d´aquesta nova edició de la ruta i concurs de tapes la número 1 a Catalunya per la seva qualitat i participació.

A més podràs col·laborar en el disseny de les rutes “Estrella”. Els recorreguts més saborosos que s´establiran en funció del major nombre de “m´agrada” i “favorites” que rebi cada tapa.

L´App Oficial del V Tarragona dTapes localitzarà la teva ubicació i t´indicarà on tens la tapa més propera. També et marcarà la ruta per arribar a qualsevol establiment tant si et desplaces amb cotxe com si ho fas caminant.

A més cada tapa compta amb la seva pròpia fitxa i la possibilitat que donis la teva opinió tant de la tapa com de l´establiment. I si ho desitges comparteix aquesta informació a Facebook i Twitter.

Marca les tapes com “tastades”. Dóna´ls un “m´agrada” o guarda-les a favorites per crear el teu propi llistat.

I no oblidis que pots compartir l´App Oficial del V Tarragona dTapes amb els teus amics de Facebook i Twitter i guanyar un dels 10 iPads mini que sortegem durant deu dies.


***************************************
App Oficial del V Tarragona dTapes.
***************************************

Con la App Oficial del V Tarragona dTapes podrás localizar fácil y cómodamente los restaurantes dónde degustar las sorprendentes tapas de esta nueva edición de la ruta y concurso de tapas la número uno en Catalunya por su calidad y participación.

Además podrás colaborar en el diseño de las rutas “Estrella”. Los recorridos más sabrosos que se establecerán en función del mayor número de “me gusta” y “favoritas” que reciba cada tapa.

La App Oficial del V Tarragona dTapes localizará tu ubicación y te indicará dónde tienes la tapa más cercana. También te marcará la ruta para llegar a cualquier establecimiento tanto si te desplazas en coche como si lo haces andando.

Además cada tapa cuanta con su propia ficha y la posibilidad de que des tu opinión tanto de la tapa como del establecimiento. Y si lo deseas comparte esta información en Facebook y Twitter.

Marca las tapas como “probadas”. Dales un “me gusta” o guárdalas en favoritas para crea tu propio listado.

Y no olvides que puedes compartir la App Oficial del V Tarragona dTapes con tus amigos de Facebook y Twitter y ganar uno de los 10 iPads mini que sorteamos cada día.
Tarragona dTapes
W3IS2-INTERNET SOLUTIONS INFORMATION SYSTEMS SOCIEDAD LIMITADA

Tarragona dTapes
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 3,19 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPhone-3GS iPhone5s iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPadMini iPadFourthGen iPhone4S iPodTouchourthGen iPadThirdGen iPhone5c iPadMini4G iPhone5 iPad2Wifi iPadFourthGen4G iPhone4 iPad23G
Última actualització: 04/04/2013
Classificació: 12+

Web del desenvolupador:
http://www.dtapes.comRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris