Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Aquesta aplicació ofereix informació sobre els mercats com ara localització horaris i serveis dels equipaments agenda d´activitats i noticies relacionades.
També conté un apartat de receptes de cuina amb productes de mercat que incorpora un cercador i trucs i consells de compra i conservació d´aquests productes entre altres propostes.
El tercer gran bloc és un joc de preguntes relacionades amb els 43 mercats de la ciutat que s´activa quan el jugador es troba a una distància mínima de 150 metres de cada mercat tant de producte alimentari com no alimentari.
-------------------------------------------------------------------------------------
Esta aplicación ofrece información sobre los mercados como localización horarios y servicios de los equipamientos agenda de actividades y notícias relacionadas.
También contiene un apartado de recetas de cocina con productos de mercado que incorpora un buscador y trucos y consejos de compra y conservación de estos productos entre otras propuestas.
El tercer gran bloque es un juego de preguntas relacionadas con los 43 mercados de la ciudad que se activa cuando el jugador se encuentra a una distancia mínima de 150 metros de cada mercado tanto de producto alimentario como no alimentario.
Mercats BCN
Ajuntament de Barcelona

Mercats BCN
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 15,65 MB
Versió: 1.2.0
Dispositiu: iPhone-3GS iPadMini iPhone5c iPhone4 iPad2Wifi iPhone5 iPadFourthGen iPodTouchourthGen iPhone5s iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPadThirdGen iPadMini4G iPad23G iPhone4S
Última actualització: 02/05/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris