Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l´aparició de les espècies: Rovelló pinetell rovelló rovelló vinader cep d´estiu cep rogenc cep i cep sureny. La precisió de les prediccions arriba fins 250 m2.

L´aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets filtre per alçada dels bolets localització del boletaire localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s´hagi actualitzat la darrera predicció la visualització dels mapes no requereix connexió a internet són a dintre de l´aplicació. Per tant l´aplicació funcionarà perfectament dins del bosc únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l´objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l´any 2013.
eBolets
Raul Pozo Matamoros

eBolets
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 51,24 MB
Versió: 1.0.6
Dispositiu: iPadThirdGen4G iPhone5 iPad3G iPadThirdGen iPhone5s iPhone4S iPadFourthGen4G iPhone4 iPodTouchourthGen iPadMini4G iPadMini iPad2Wifi iPodTouchFifthGen iPad23G iPhone5c iPadWifi iPhone-3GS iPodTouchThirdGen iPadFourthGen
Última actualització: 31/08/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris