Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
L´aplicació Ai català! permet mitjançant una brúixola mostrar-te en cada moment l´orientació on es troben els sis símbols principals del catalanisme. Quants cops no has volgut resar-li un avemaria a la Moreneta i no sabies cap a on dirigir els teus precs per manca d´orientació? Quants cops no has pensat fer-li una promesa al Pi de les Tres Branques i te n´has desdit perquè no sabies si havies de mirar al nord o al sud? Gràcies a l´aplicació Ai català! no tornaràs a tenir aquest problema i et convertiràs en el centre d´atenció de qualsevol trobada patriòtica.

A més a més de la Moreneta i el Pi de les Tres Branques l´aplicació Ai català! et dona l´orientació del Camp Nou de la Fàbrica de Galetes Trias i de les tombes de Guifré el Pilós i de Jaume I. Així doncs Ai català! dóna resposta a la necessitat amb la que s´han trobat tants catalans i catalanes a casa estant o viatjant arreu del món la de saber en quina direcció estan els seus referents i així d´aquesta manera les noves tecnologies venen a omplir un buit que tenien aquelles persones que han fet de la identitat catalana la seva raó de ser. Amb Ai català! ja no podràs dir “Carai no sé cap on està el Camp Nou!”
aiCatala
Wasabi Produccions S.L.

aiCatala
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 13,51 MB
Versió: 1.2
Dispositiu: iPadThirdGen4G iPhone-3GS iPodTouchThirdGen iPhone4 iPhone5s iPadWifi iPhone5 iPadMini4G iPad2Wifi iPad23G iPadFourthGen4G iPhone4S iPhone5c iPadFourthGen iPadThirdGen iPodTouchourthGen iPad3G iPadMini iPodTouchFifthGen
Última actualització: 29/02/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris