Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Cercador de Google per iPhone, iPad i iPod touch. Cerca al web més ràpidament i fàcilment amb l`última aplicació de Google. Conté utilitats només disponibles en aquesta app.

Búsqueda de Google
Google Inc.

Búsqueda de Google
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 27,11 MB
Versió: 3.2.1
Dispositiu: iPadMini4G iPhone4S iPadFourthGen4G iPodTouchFifthGen iPadFourthGen iPodTouchourthGen iPadThirdGen iPhone5s iPhone4 iPadMini iPhone5c iPhone5 iPhone-3GS iPadThirdGen4G iPad23G iPad2Wifi
Última actualització: 11/07/2008
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.google.com/mobile/iphone/Ressenya

foto paufont low

Pau Font
CEO Appsencatalà


En aquesta nova actualització de l`aplicació els de Google s`han superat a ells mateixos. Malgrat que Google sigui líder en moltes coses, fins ara les aplicacions que fèien per iOS no acabaven de ser massa espectaculars. Però últimament estan apretant fort i fins i tot es podria dir que han entès més bé que la pròpia Apple quins són els gustos i les necessitats dels usàris/es d`aplicacions mòbils. Aquesta aplicació integra moltes de les funcionalitats que els usuàris d`aplicacions Google fem servir i d`una manera magistral. A mi m`ha sorprès molt gratament la del Gmail. Fins ara fèia servir l`aplicació "Mail" pròpia de l`iPhone però, veient la bona presència de la que han incorporat en aquest entorn, m`estic plantejant seriosament fer el canvi.

 

L`aplicació agrupa diferents funcionalitats de l`entorn Google; El gmail, calendar, docs, google+, reader, fotos picassa, youtube, traductor, tasks, news, transit, books i la barra de cerca de Google. 

 

Cal destacar la funció Google Voice que permet fer cerques a Google a partir de la veu de l`usuari. I pel que hem provat, entén molt bé el català.

 

La usabilitat és bastant bona i el disseny és molt senzill i atractiu, en la línia habitual de Google. Només trobo que, com que hi ha tanta informació a les subpàgines, l`espai per posar el dit a les icones és massa petit. A la pàgina principal està bé, però a dins costa una mica navegar còmodament. 

 

 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris