Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Els ciutadans i turistes tenen la oportunitat de descarregar-se gratuïtament els 23 recorreguts més singulars de Barcelona recollits a la publicació Barcelona Corre. Rutes per viure la ciutat a bon ritme llibre publicat per l´Ajuntament de Barcelona.
23 rutes dividides en 3 parts; rutes a tots els districtes rutes temàtiques i rutes amb repte. A cada ruta trobarem informació sobre la distància el tipus de sòl el desnivell els espais verds fonts i nivells de dificultat.
Al botó u2018curses´ de la ciutat l´aplicació mostra també la informació i el recorregut de les més populars.
Tothom que realitzi un dels 23 circuits obtindrà un reconeixement en forma de medalla digital que li apareixerà a l´apartat u2018medalles´.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Los ciudadanos y turistas tienen la oportunidad de descargarse gratuitamente los 23 recorridos más singulares de Barcelona recogidos en la publicación Barcelona Corre. Rutas para vivir la ciudad a buen ritmo libro publicado por el Ayuntamiento de Barcelona.
23 rutas divididas en 3 partes; rutas en todos los distritos rutas temáticas y rutas con reto. En cada ruta encontraremos información sobre la distancia el tipo de suelo el desnivel los espacios verdes fuentes y niveles de dificultad.
En el botón ´carreras´ de la ciudad la aplicación muestra también la información y el recorrido de las más populares.

Todo aquel que realice uno de los 23 circuitos obtendrá un reconocimiento en forma de medalla digital que le aparecerá en el apartado ´medallas´.
Barcelona Corre
Ajuntament de Barcelona

Barcelona Corre
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 31,94 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPhone5 iPadMini iPodTouchourthGen iPhone5s iPhone4S iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPhone5c iPhone-3GS iPad2Wifi iPad3G iPhone4 iPodTouchFifthGen iPadWifi iPadThirdGen4G iPad23G iPadFourthGen4G iPadThirdGen iPadMini4G
Última actualització: 12/03/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://w3.bcn.cat/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/021381653_1800_1_173077359000.html?accio=detall&home=Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris