Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Amb aquesta aplicació podràs obtenir la informació meteorològica de Catalunya actualitzada al darrer minut podràs veure els mapes de predicció radar de pluges estat de la mar o la predicció de la teva localitat entre altres coses.

Aquesta informació la ofereix el Servei Meteorològic de Catalunya (meteo.cat) de la Generalitat de Catalunya i l´Agencia Estatal de Meteorología.

-------------------------------------

Con esta aplicación podrás obtener la información meteorológica de Catalunya actualizada al último minuto podrás ver los mapas de predicción radar de lluvias estado de la mar o la predicción de tu localidad entre otras cosas.

Esta información la ofrece el Servei Meteorològic de Catalunya (meteo.cat) de la Generalitat de Catalunya y la Agencia Estatal de Meteorología.Aquesta aplicació no té cap relació amb el Servei Meteorològic de Catalunya ni amb l´Agencia Estatal de Meteorología només utilitza un servei d´aquestes institucións.
Esta aplicación no tiene ninguna relación con el Servei Meteorològic de Catalunya ni con la Agencia Estatal de Meteorología sólo utiliza un servicio de estas instituciónes.
El Temps Catalunya
Nestor Malet

El Temps Catalunya
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 2,72 MB
Versió: 1.0.1
Dispositiu: iPadFourthGen iPad2Wifi iPadMini iPadMini4G iPadWifi iPhone-3GS iPhone4S iPadFourthGen4G iPad23G iPadThirdGen iPhone5c iPadThirdGen4G iPhone4 iPad3G iPodTouchThirdGen iPhone5 iPodTouchourthGen iPodTouchFifthGen iPhone5s
Última actualització: 08/11/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris