Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil i ara t´ho fem també divertit. Amb aquesta aplicació aprendràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així optimitzarem l´eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.
La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l´energia necessària per a la fabricació dels productes.
L´aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que posteriorment l´administració s´encarrega de gestionar.
Aquest joc està emmarcat dins la campanya de recollida selectiva “Envàs on vas?” de l´Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.
Envàs on vas? El Joc
Generalitat de Catalunya

Envàs on vas? El Joc
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 5,20 MB
Versió: 1.0.0
Dispositiu: iPhone4S iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPad3G iPadThirdGen iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPadMini iPad23G iPhone5s iPhone5c iPadFourthGen4G iPadMini4G iPad2Wifi iPadWifi iPodTouchourthGen iPhone-3GS iPhone4 iPhone5
Última actualització: 12/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris