Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Més còmode més ràpid més econòmic! ApparkB és un nou servei de B:SM i l´Ajuntament de Barcelona per al pagament de l´estacionament a la zona blava i verda. T´estalvies temps i diners des del primer moment. ApparkB és gratuït i no té cap sobrecost per l´usuari respecte el pagament a parquímetres. Com funciona? Un cop has aparcat el vehicle inicies l´estacionament i un cop abandones la teva plaça finalitzes la operació. Així de fàcil. I pagaràs únicament pel temps consumit. A partir d´ara ja et pots oblidar de continuar calculant quan temps desitges d´aparcament a les zones blaves i verdes abans de gaudir del servei. ApparkB evita per tant la necessitat de desplaçar-se fins el parquímetre i d´haver de deixar el tiquet dins del vehicle. S´exclou d´ApparkB la tarifa de residents per les condicions especials que té.
Les empreses poden obrir un compte de flota que els permetrà pagar tots els estacionaments a través d´una única targeta i els permetrà disposar d´un extracte mensual de totes les operacions.
ApparkB es tracta d´un mètode de pagament alternatiu opcional i voluntari que coexisteix en paral·lel al sistema tradicional de parquímetres i amb múltiples beneficis i avantatges pels seus usuaris. Vols estalviar temps i diners? ApparkB! Més còmode més ràpid més econòmic!

------------------------------
Más cómodo más rápido más económico! ApparkB es un nuevo servicio de B:SM y el Ayuntamiento de Barcelona para el pago del estacionamiento en la zona azul y verde. Ahorras tiempo y dinero desde el primer momento. ApparkB es gratuito y no tiene ningún sobrecoste para el usuario respecto al pago en parquímetros. ¿Cómo funciona? Una vez has aparcado el vehículo inicias el estacionamiento y una vez abandonas tu plaza finalizas la operación. Así de fácil. Y pagarás únicamente por el tiempo consumido. A partir de ahora ya te puedes olvidar de seguir calculando cuanto tiempo deseas de aparcamiento en las zonas azules y verdes antes de disfrutar del servicio. ApparkB evita por tanto la necesidad de desplazarse hasta el parquímetro y de tener que dejar el ticket dentro del vehículo. Se excluye de ApparkB la tarifa de residentes por las condiciones especiales que tiene.
Las empresas pueden abrir una cuenta de flota que les permitirá pagar todos los estacionamientos a través de una única tarjeta y les permitirá disponer de un extracto mensual de todas las operaciones.
ApparkB se trata de un método de pago alternativo opcional y voluntario que coexiste en paralelo al sistema tradicional de parquímetros y con múltiples beneficios y ventajas para sus usuarios. ¿Quieres ahorrar tiempo y dinero? ApparkB! Más cómodo más rápido más económico!
apparkB
Ajuntament de Barcelona

apparkB
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 6,20 MB
Versió: 1.1.13
Dispositiu: iPad2Wifi iPhone5s iPadFourthGen4G iPad3G iPodTouchFifthGen iPadWifi iPhone4S iPodTouchourthGen iPhone-3GS iPadThirdGen4G iPodTouchThirdGen iPadThirdGen iPadFourthGen iPad23G iPadMini iPhone5c iPadMini4G iPhone4 iPhone5
Última actualització: 21/06/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.areaverda.catRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris