Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Amb aquesta aplicació volem oferir un servei als visitants que els permeti descobrir i conèixer diferents indrets del Ripollès (Ripoll Sant Joan de les Abadesses Gombrèn Campdevànol) vinculats als orígens de Catalunya i aconseguir que visquin una experiència sorprenent enriquidora i alhora divertida acompanyats del personatge del Comte Arnau mentre van resolent les pistes i reptes que se´ls plantegen.

De manera paral·lela poden accedir també a un mapa que els mostra els punts d´interés de cada població: hotels restaurants comerços serveis i punts d´interés turístic.Con esta aplicación queremos ofrecer un servicio a los visitantes que les permita descubrir y conocer distintos lugares del Ripollès (Ripoll San Joan de les Abadesses Gombrèn Campdevànol) vinculados a los orígenes de Cataluña y conseguir que vivan una experiencia sorprendente enriquecedora ya la vez divertida acompañados del personaje del Conde Arnau mientras van resolviendo las pistas y retos que se les plantean.

De manera paralela pueden acceder también a un mapa que les muestra los puntos de interés de cada población: hoteles restaurantes comercios servicios y puntos de interés turístico.
Terra de comtes
Itinerarium localitzacio Multimedia i xarxas socials SL

Terra de comtes
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 32,99 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadFourthGen iPadMini4G iPad2Wifi iPadThirdGen iPhone5 iPodTouchThirdGen iPhone5c iPhone5s iPadFourthGen4G iPhone4 iPodTouchourthGen iPhone4S iPhone-3GS iPadWifi iPad23G iPad3G iPadMini iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen
Última actualització: 02/11/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

foto paufont lowJordi Palay

Escriptor i il·lustrador

 

 

Aquesta aplicació és purament específica per aquells que ronden per les contrades de Ripoll, Sant Joan de les Abadeses, Gombrèn i Campdevànol. És una app molt focalitzada en un àmbit territorial. Una aplicació pensada per interactuar amb aquells que es decideixen a visitar aquests llocs i volen conéixer una mica de la seva història tot divertint-se amb un joc de pistes, que ens ajuda fixar-nos amb el riu que tenim al costat, el tipus d´arcuacions dels campanars, les portes o vestigis existents. 

Els jocs de pistes són concrets i d´un nivell mig pel que la seva dificultat més aviat està en mans de la capacitat de fixar-se en els detalls del nostre entorn que no pas de ser una enciclòpedia amb potes. A banda del joc de pistes que es desenvolupa a les 4 poblacions esmentades, i que sovint usa el Gps per ubicar-se, tenim a l´abast un mapa de cada lloc. En el mapa hi podem trobar llocs d´interès. En aquest sentit localitza llocs on dormir, menjar i visitar, el triumvirat essencial de qualsevol turista! Així com també serveis sanitaris, punt d´informació i policia. 

En el cas dels monuments hi trobem la localització en el mapa, l´adreça i telèfon així com una petita ressenya del vestigi. Pel que fa als restaurants només contempla el nom i les dades de contacte; una pena, la veritat ja que seria interessant saber si ens apropem a un restaurant de cuina mediterrània o un asiàtic al mig de Ripoll. El mateix passa amb les pensions i hotels on no tenim informació de quin tipus de servei ofereixen. 

En definitiva, em sembla genial la idea de lluitar per fer apps que t´aportin molt més del què és convencional. De fet l´aplicació de la nova tecnologia en la gestió del patrimoni és sense cap mena de dubte un instrument amb molt de potencial. I certament tenim a Catalunya una història, una mapa de vestigis i un llegat tant extens que és bona idea aplicar-hi apps que ens permetin conèixer-ho. Però donar tant poca informació em sembla quedar-se a mig camí en una aplicació que un cop dissenyada -que per cert l´apareça és senzilla però eficient- et pot oferir molt més del teu entorn. I pel que fa als serveis, de ben segur que una fitxa de restaurants o hotels no hagués anat gens malament! 

En tot cas benvingudes siguin les inicatives que volen connectar-nos amb el nostre entorn!

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris