Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Quins creieu que són els monuments més notables del món?

D´entre tots els indrets del patrimoni incomptables arreu del món, quins triaríeu com els més importants i significatius?

Hem fet una selecció i us la presentem en aquesta App. Descarregueu-vos l´aplicació i gaudiu de la nostra anàlisi.

Esteu d´acord amb la nostra selecció? Us agradaria suggerir altres monuments? Endavant! Creieu que hi ha algun monument important que hi falta? O que hi ha monuments a la nostra llista que no haurien de ser-hi?

Expliqueu-nos-ho. Així també gaudireu descobrint quins són els monuments més grans i més antics del món, i en descobrireu les llegendes i fets estranys que els envolten.

Us presentem els trenta primers del Patrimoni Mundial. No els deixeu de visitar. (Aquesta aplicació també està disponible en català i espanyol.)

(Descripció traduïda per Appsencatalà)

 

Top 30 - Patrimonio Mundial
Contextualia. Gestio de continguts SL

Top 30 - Patrimonio Mundial
iOs
1,79
Descarregar

Mida: 9,15 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPodTouchFifthGen iPodTouchourthGen iPadFourthGen4G iPad3G iPhone4S iPadThirdGen4G iPadMini4G iPhone5c iPhone-3GS iPadWifi iPodTouchThirdGen iPadMini iPhone5s iPhone5 iPad23G iPadThirdGen iPad2Wifi iPadFourthGen iPhone4
Última actualització: 22/06/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.top30apps.com/Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris