Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Aquesta actuació presenta els diferents monuments amb una experiència concebuda i adaptada per a dispositius mòbils. Dins de l´estratègia global podem dir que aquesta «app» aporta la facilitat de l´accés a la informació d´un producte cultural i turístic com són els monuments adreçada al «Visitant voluntari» o «Visitant accidental». L´aplicació es construeix a partir del mateix CMS que gestiona el web del museu i això permet que la informació que conté l´aplicació mòbil es vagi actualitzant sempre que el dispositiu mòbil estigui connectat a la xarxa.

Esta actuación presenta los diferentes monumentos con una experiencia concebida y adaptada para dispositivos móviles. Dentro de la estrategia global podemos decir que esta «app» aporta la facilidad del acceso a la información de un producto cultural y turístico como son los monumentos dirigida al «Visitante voluntario» o «Visitante accidental». La aplicación se construye a partir del mismo CMS que gestiona la web del museo y ello permite que la información que contiene la aplicación móvil se vaya actualizando siempre que el dispositivo móvil esté conectado a la red.
Monuments Museu d´història de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Monuments Museu d´història de Catalunya
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 24,41 MB
Versió: 1.0.0
Dispositiu: iPadWifi iPadFourthGen iPhone5s iPhone-3GS iPad23G iPadMini iPhone5c iPhone5 iPadThirdGen iPad3G iPhone-3G iPhone4S iPad2Wifi iPodTouchourthGen iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPod-touch-with-mic iPodTouchThirdGen iPhone4
Última actualització: 20/12/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris