Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Tàrraco Romana

Visita guiada per la Tàrraco Romana mitjançant una sèrie d´àudios.

L´objectiu d´aquesta ruta és donar-vos a conèixer els principals monuments romans conservats a Tarragona que reflecteixen l´època més esplendorosa de la seva història i que per la seva importància van ser declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO l´any 2000.
Tàrraco Romana (en Català)
Woices Enterprise S.L.

Tàrraco Romana (en Català)
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 40,77 MB
Versió: 1.1.7
Dispositiu: iPhone5 iPadThirdGen iPhone5c iPodTouchThirdGen iPadMini iPhone4S iPodTouchFifthGen iPad23G iPodTouchourthGen iPadThirdGen4G iPadFourthGen4G iPadMini4G iPad2Wifi iPhone-3GS iPadFourthGen iPad3G iPhone4 iPhone5s iPadWifi
Última actualització: 26/01/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

foto paufont lowPau Font

CEO Appsencatalà

 


Aquesta app és una guia bàsicament sonora de punts d´interès de la Tàrraco romana. Forma part d´un conjunt de guies d´altres llocs i amb altres llengües però aquesta versió és exclusivament en català. No és multilingüe. 

Hi ha 21 punts destacats amb un mapa de com arribar-hi, una foto i el text i l´àudio referent a la història del lloc. Aquestes explicacions sonores tenen una mitjana de 5 minuts de durada i són bastant interessants perquè barregen la descripció del monument o lloc amb una mica d´història del què passava en aquell temps. 

És una aplicació senzilla de fer servir però potser és el que s´agraeix ja que quan fas turisme i no vols massa complicacions penso. Et diu allò que necessites saber i prou. 

A part d´aquest apartat principal hi ha informacions diverses de la zona, com el contacte de les oficines municipals de turisme, d´emergències i de l´amfiteatre romà. 

Una cosa millorable és que quan ets dins de la fitxa particular de cada lloc els títols llargs queden tallats i no els pots acabar de llegir. També seria d´agrair alguna foto complementària més de cada lloc, ja que per alguns emplaçaments és suficient però per altres no. 

En tot cas és recomanable si voleu aprendre la història de llocs emblemàtics de la Tàrraco romana. 
 
Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris