Captures:

Imatge pendent d'actualització


Descripció:
MedievalBCN ofereix continguts d´àudio per descobrir l´arquitectura medieval -romànica i gòtica- de l´època daurada de Barcelona. Un període des del segle XII en què gràcies al domini d´un gran territori que incloïa punts tan distants com Sicília i Atenes Barcelona va ser un importantíssim centre comercial de la Mediterrània. Fes la visita al teu ritme acompanyat pel Jordi un arquitecte i interiorista barceloní que t´ajudarà a descobrir l´hegemonia marítima de Barcelona a través del seu valuós patrimoni medieval.

Cada capítol correspon a un edifici emblemàtic i també s´inclou un capítol específics dedicat a l´època medieval. Tot això acompanyat amb músiques i efectes de so la versió de text prop de 180 imatges dels llocs a visitar informació pràctica sobre l´accés als edificis i els horaris i geolocalització sobre mapes. A més MedievalBCN ofereix la possibilitat d´utilitzar l´audioguia amb i sense connexió a Internet.

Si vols conèixer la història medieval de Barcelona aquesta és una app imprescindible!
Medieval BCN (Català)
Turisme de Barcelona

Medieval BCN (Català)
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 152,77 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadThirdGen4G iPad2Wifi iPad23G iPhone5 iPhone5s iPad3G iPhone4 iPadFourthGen iPhone-3GS iPodTouchThirdGen iPodTouchFifthGen iPadMini iPadWifi iPadThirdGen iPhone4S iPadMini4G iPhone5c iPadFourthGen4G iPodTouchourthGen
Última actualització: 15/03/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris