Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Amb l´aplicació Fonts Bcn pots accedir a la informació sobre les fonts de la ciutat de Barcelona saber quina font tens més a prop com arribar-hi consultar el mapa i obtenir informació bàsica de totes les fonts de beure de la ciutat.
També podràs consultar dades artístiques històriques i curiositats d´aquelles fonts que tenen un valor rellevant com a obres d´art o com a icones destacats del mobiliari urbà de Barcelona.
Imprescindible per conèixer i descobrir l´oferta de fonts públiques de beure de la ciutat de Barcelona.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Con la aplicación Fonts Bcn puedes acceder a la información sobre las fuentes de la Ciudad de Barcelona identificar la más próxima cómo llegar consultar el mapa y obtener la información básica de todas las fuentes de la ciudad.
También podrás consultar datos artísticos históricos y curiosidades de las fuentes que tienen un valor relevante como obras de arte o como iconos destacados del mobiliario urbano de Barcelona.
Imprescindible para conocer y descubrir la oferta de fuentes públicas para beber de la ciudad de Barcelona.
Fonts BCN
Ajuntament de Barcelona

Fonts BCN
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 7,22 MB
Versió: 1.2.1
Dispositiu: iPodTouchourthGen iPad2Wifi iPhone-3GS iPadThirdGen4G iPadMini4G iPodTouchThirdGen iPhone4S iPadThirdGen iPadFourthGen4G iPhone4 iPhone5 iPadFourthGen iPad3G iPhone5s iPad23G iPhone5c iPadWifi iPodTouchFifthGen iPadMini
Última actualització: 15/09/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris