Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
L´Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d´Arquitectes de Catalunya - COAC posen a l´abast de tothom una guia d´arquitectura de Barcelona amb més d´un centenar d´edificis cadascun d´ells documentat amb fotografies plànols i textos explicatius que permeten conèixer l´arquitectura i els arquitectes destacats de la ciutat.

El COAC es constitueix el 1931 i des d´aleshores defensa el valor social de l´arquitectura en representació dels arquitectes. Té la seu central a Barcelona i desenvolupa la seva activitat a tot Catalunya a través de diverses seus ubicades en tot el territori català. És missió del COAC vetllar per la qualitat arquitectònica així com difondre socialment i impulsar culturalment aquesta disciplina. Entre les seves finalitats essencials rau el desenvolupament de la informació i la sensibilitat de la societat en els camps de l´arquitectura l´urbanisme i el paisatge catalans.

L´Ajuntament de Barcelona amb aquesta guia té per objectiu donar a conèixer i divulgar l´arquitectura contemporània de la ciutat de Barcelona als ciutadans i als visitants provinents de Catalunya o d´altres indrets.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El Ayuntamiento de Barcelona y el Colegio de Arquitectos de Cataluña - COAC ponen al alcance de todos una guía de arquitectura de Barcelona con más de un centenar de edificios cada uno de ellos documentado con fotografías planos y textos explicativos que permiten conocer la arquitectura y los arquitectos destacados de la ciudad.

El COAC se constituye en 1931 y desde entonces defiende el valor social de la arquitectura en representación de los arquitectos. Tiene su sede central en Barcelona y desarrolla su actividad en toda Catalunya a través de diversas sedes ubicadas en todo el territorio catalán. Es misión del COAC velar por la calidad arquitectónica así como difundir socialmente e impulsar culturalmente esta disciplina. Entre sus finalidades esenciales está el desarrollo de la información y la sensibilidad de la sociedad en los campos de la arquitectura el urbanismo y el paisaje catalanes.

El Ayuntamiento de Barcelona con esta guía tiene por objetivo dar a conocer y divulgar la arquitectura contemporánea de la ciudad de Barcelona a los ciudadanos y a los visitantes originarios de Cataluña o de otros lugares.
BCN Arquitectura
Ajuntament de Barcelona

BCN Arquitectura
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 50,92 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadMini iPad23G iPhone-3GS iPodTouchThirdGen iPhone4S iPhone5 iPadFourthGen4G iPadThirdGen iPad3G iPhone5c iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPadWifi iPodTouchourthGen iPadMini4G iPad2Wifi iPhone4 iPhone5s
Última actualització: 04/03/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.bcn.cat/mobilRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris