Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Barcelona Metro AR es una nueva aplicación com realidad aumentada para viajeros con iPhone 3Gs. Te ayuda a localizar rápidamente las paradas de metro y del tranvia más cercanas.

Al poner en marcha la aplicación las paradas del metro y del tranvia de Barcelona se visualizan sobre un mapa de la ciudad. Seleciona una parada y una flecha te indicará la dirección hacia la parada.

Si pones el iPhone en posición vertical podrás ver la dirección y la distancia a las estaciones de metro cercanas mientras giras sobre ti mismo.

Mientras que miras a través de la cámara del iPhone verás las paradas de metro el nombre y la distancia para llegar a ellas para hacer más fácil y divertido tu viaje en metro!


/* Català */
Barcelona Metro AR és una nova aplicació de realitat augmentada per usuaris d´un iPhone 3GS. T´ajuda a localitzar ràpidament les parades de metro més properes.

A l´iniciar l´aplicació les parades del metro de Barcelona es visualitzen sobre un mapa de la ciutat. Selecciona una parada i una fletxa t´indicarà les direccions a seguir per arribar-hi.

Si poses l´iPhone en posició vertical podràs veure la direcció a seguir i la distància a les estacions de metro properes mentre gires sobre tu mateix.

Mentre mires mitjançant la càmera de l´iPhone veuràs les parades de metro el nom i la distància per arribar fins a elles per tal de fer més fàcil i divertit el teu viatge!
Barcelona Metro AR
Geppy Parziale

Barcelona Metro AR
iOs
1,79
Descarregar

Mida: 0,29 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPhone5c iPhone5s iPhone4 iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G iPhone-3GS iPadMini4G iPhone5 iPhone4S iPad23G
Última actualització: 04/12/2009
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.invasivecode.comRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris