Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
*Ver descripción en Español más abajo

Aquesta és l´aplicació oficial del Camí dels Bons Homes amb tot allò que necessites per a gaudir al màxim del camí Càtar (de Berga a Montsegur):

Un mapa geolocalitzat offline:
- Així encara que no tinguis cobertura sempre sabràs on ets i no perdràs el camí. Veuràs exactament quan et queda quant portes fet on hi ha la pròxima font poble o allotjament etc...

Llibre de ruta trencall a trencall de Berga a Montsegur (tant a peu com amb btt o a cavall) - Per a gaudir al màxim de cada raconet de la teva ruta.

Allotjaments transports i altres serveis:
- Trobaràs geolocalitzats amb telèfons i links a la seva web i email també tots els allotjaments i transports del camí fent molt més fàcil la organització i reserva del viatge.

Guia d´història cultura i natura del camí:
-No és només un mapa sinó també una guia que et permetrà conèixer més profundament la història els personatges claus que han passat pel camí els principals monuments culturals pobles i paratges naturals.

Previsió del temps:
- Dels pròxims 5 dies per a cada etapa. Així ja sabràs si has d´agafar la capalina.


INTRODUCCIÓ AL CAMÍ:

El Camí dels Bons Homes és un itinerari turístic entre el santuari de Queralt a Berga (Catalunya-Espanya) i el castell de Montsegur (Arieja-França) que ofereix la possibilitat de recórrer les rutes de migració que van utilitzar els càtars o bons homes durant els segles XIII i XIV quan fugien de la croada i la inquisició promoguda per l´església catòlica de Roma amb l´ajuda del Rei de França.

El Camí dels Bons Homes és un sender de Gran Recorregut (GR 107) que es pot recórrer a peu a cavall i en la majoria de trams en bicicleta de muntanya. Aquest camí permet seguir les petjades del catarisme tot travessant els Pirineus.

Existeix una variant del camí que passa pel Solsonès des de Gósol arriba fins al santuari del Miracle i segueix majoritàriament el GR7.

També podeu descobrir en cotxe els pobles on varen viure els bons homes i les bones dones tot visitant les comarques del Berguedà la Cerdanya l´Alt Urgell el Solsonès i el departament francès de l´Arieja.


*** EN ESPAÑOL ***

Esta es la aplicación oficial del Camino de los Cátaros con todo lo que necesitas para disfrutar al máximo del camino Cátaro (de Berga a Montsegur):

- 4 idiomas: castellano catalan inglés y francés

u2028u2028- Un mapa geolocalizado offline:
u2028Así aunque no tengas cobertura siempre sabrás dónde estás y no perderás el camino. Verás exactamente cuando te queda donde está la próxima fuente pueblo o alojamiento etc ...

u2028u2028- Libro de ruta desvío a desvío de Berga a Montsegur (a pie como con MTB o a caballo) - Para disfrutar al máximo de cada rincón de la ruta.

u2028u2028- Alojamientos transportes y otros servicios:u2028Encontrarás geolocalizados con teléfonos links en su web y email también todos los alojamientos y transportes del camino haciendo mucho más fácil la organización y reserva del viaje.

u2028u2028- Guía de historia cultura y naturaleza del camino:u2028Esta pequeña guía te permitirá conocer más profundamente la historia los personajes más destacados que han pasado por el camino los principales monumentos culturales pueblos y parajes naturales.u2028u2028

- Previsión del tiempo:u2028De los próximos 5 días para cada etapa. Así ya sabrás si tienes que coger la capalina un jersei o cuando planificar un respiro.
Camí dels Bons Homes
DAU Apps SCP

Camí dels Bons Homes
iOs
3,59
Descarregar

Mida: 31,78 MB
Versió: 1.5
Dispositiu: iPadMini4G iPodTouchourthGen iPadWifi iPhone5c iPhone-3GS iPad3G iPadThirdGen4G iPhone5 iPhone5s iPodTouchFifthGen iPadFourthGen iPad23G iPhone4S iPad2Wifi iPadThirdGen iPadFourthGen4G iPodTouchThirdGen iPhone4 iPadMini
Última actualització: 16/06/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris