Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Enllaç és una aplicació per ajudar-te a trobar les rutes per moure´t d´un punt a un altre mitjançant el transport públic de Barcelona.

Inclou tots els grans grups de transports existents a la ciutat:

- TMB: Fent ús del servei Vull Anar Enllaç t´aconsella les rutes possibles usant tant metro com autobusos ferrocarrils i rodalies. En un cop d´ull la aplicació et mostra el temps que trigaràs i quin és el trajecte més adequat. Et mostra quan passarà el següent bus usant el servei de iBus en temps real.

- Bicing: Et mostra les estacions i el seu nivell d´ocupació tant a l´origen com al destí.

- Taxi: Enllaç també estima el cost del taxi per l´itinerari escollit així com les tarifes aplicades. És una estimació però així sabràs si tens prou diners o hauràs de passar per un caixer. També et mostra una ruta recomanada per si et pregunta el senyor taxista.

- Caminant: A Barcelona pots anar a tots els llocs caminant. Per això Enllaç et mostra una ruta per anar caminant així com el temps mitjà que trigaràs i les calories que consumiràs. Recorda que caminant 30 minuts al dia milloraràs el teu estil de vida.

Totes les dades estan presentades en una mateixa interfície amb la intenció de que sigui ràpida i còmoda per a tu. L´aplicació està pensada per ser usada freqüentment si vius a Barcelona però també és útil si només estaràs uns dies a la ciutat.

Per usar-la només has de marcar al mapa o escriure les posicions d´origen i / o destinació. Enllaç t´anirà mostrant tota la informació disponible perquè el teu simplement hagis de triar la que més et convingui.

Darrere d´Enllaç es troba Aer Studio un estudi de disseny d´interacció de Barcelona. Per més informació visita http://www.aerstudio.com.

--------------------

Enllaç es una aplicación para ayudarte a encontrar las rutas para moverte de un punto a otro mediante el transporte público de Barcelona.
Abarca todos los grandes grupos de transportes existentes en la ciudad:

- TMB: Haciendo uso del servicio Vull Anar Enllaç te aconseja las rutas posibles usando tanto metro como autobuses ferrocarriles y cercanías. En una cuidada interfaz te muestra de un solo vistazo el tiempo que tardarás y cuál es el trayecto más adecuado. Te muestra cuando pasará el siguiente autobús usando el servicio de iBus en tiempo real.

- Bicing: Te muestra cuales son las estaciones y su nivel de ocupación tanto del origen como del destino.

- Taxi: Enllaç también estima el coste del taxi para el itinerario escogido así como las tarifas aplicadas. Es una estimación pero así sabrás si tienes suficiente dinero o vas a tener que pasar por un cajero. También te muestra una ruta recomendada por si te pregunta el señor taxista.

- Andando: En Barcelona puedes ir a todos los sitios andando. Por eso Enllaç te muestra una ruta para ir andando así como el tiempo promedio que tardarás y las calorías que consumirás. Recuerda que caminando 30 minutos al día mejorarás tu estilo de vida.

Todo los datos están presentados en una misma interfaz buscando la rapidez y la comodidad para ti en tus desplazamientos. Está pensada especialmente para un uso frecuente de la aplicación si vives en Barcelona pero también es útil si tan sólo vas a estar unos días.

Para usarla tan sólo has de marcar en el mapa elegir tu posición actual o escribir la dirección del origen y/o del destino y ¡ya está! Enllaç te irá mostrando toda la información disponible para que tu simplemente tengas que elegir la que más te convenga.

Detrás de Enllaç se encuentra Aer Studio un estudio de diseño de interacción de Barcelona. Para más información visita http://www.aerstudio.com.
Enllaç
Labvisual AER SL

Enllaç
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 1,68 MB
Versió: 1.0.0
Dispositiu: iPad23G iPhone5s iPad3G iPhone4 iPod-touch-with-mic iPadMini iPhone5c iPhone-3G iPadWifi iPhone5 iPadThirdGen4G iPhone4S iPhone-3GS iPadFourthGen iPadThirdGen iPodTouchThirdGen iPadFourthGen4G iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPad2Wifi iPodTouchourthGen
Última actualització: 21/10/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris