Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
-CAT-
Breda és un poble conegut a Catalunya per dues coses. En primer lloc per la seva afamada ceràmica i en segon lloc per la popular sèrie de TV3 Vent del Pla. Però Breda amaga també un secret que està lligat a un passat misteriós del que participen els monjos del monestir de Sant Salvador i els vescomtes de Cabrera un secret que té relació amb l´origen de la tradició terrissaire de Breda amb el catalanisme i amb el Montseny.
Gràcies a l´aplicació El Gran Secret de Breda podràs iniciar-te en els misteris d´aquesta vila terrissaire i si encertes el camí podràs arribar a descobrir el Gran Secret. L´aplicació proporciona un mapa amb uns punts/enigmes que es poden localitzar mitjançant el GPS i unes pistes que cal anar resseguint fins a descobrir el darrer enigma.
El projecte E-rutes del Territori Museu de l´Aigua és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva que ha estat cofinançada pels Fons de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

-CAST-
Breda es un pueblo conocido en Cataluña por dos cosas. En primer lugar por su afamada cerámica y en segundo lugar por la popular serie de TV3 “Vent del Pla”. Pero Breda esconde también un secreto que está ligado a un pasado misterioso del que participan los monjes del monasterio de San Salvador y los vizcondes de Cabrera un secreto que tiene relación con el origen de la tradición alfarera de Breda con el catalanismo y con el macizo del Montseny.
Gracias a la aplicación El Gran Secreto de Breda podrás iniciarte en los misterios de esta villa alfarera y si aciertas con el camino podrás llegar a descubrir el Gran Secreto. La aplicación proporciona un mapa con unos puntos / enigmas que se pueden localizar mediante el GPS y unas pistas que hay que ir siguiendo hasta descubrir el último enigma.
El proyecto E-rutas del Territorio Museo del Agua es una iniciativa del Consejo Comarcal de la Selva que ha sido cofinanciada por los Fondos de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.
e-Ruta Breda
Wasabi Produccions S.L.

e-Ruta Breda
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 37,31 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPodTouchourthGen iPodTouchFifthGen iPadFourthGen iPhone5 iPadThirdGen iPhone5s iPadMini iPadFourthGen4G iPadWifi iPadThirdGen4G iPodTouchThirdGen iPhone4S iPad3G iPad2Wifi iPadMini4G iPhone-3GS iPad23G iPhone4 iPhone5c
Última actualització: 25/07/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.laselvaturisme.com/e-rutes/e-ruta/6/el-gran-secret-de-bredaRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris