Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
-CAT-
Aquesta aplicació està dedicada a mostrar els tresors arquitectònics i les principals fites històriques de la vila emmurallada i la fortalesa d´Hostalric.

L´aplicació ofereix al visitant un itinerari per seguir gràcies al GPS. Aquest itinerari consta d´una selecció de punts que estan ordenats mitjançant la seva numeració.

Quan s´arriba a l´àrea d´influència d´un punt d´interès el GPS activa els continguts que hi estan relacionats.

Acompanyats de la mà del coronel Estrada podreu descobrir els racons d´Hostalric i la seva fortalesa en ple setge de la guerra del Francès. Amb ell coneixereu els passadissos secrets zones de mines entrades subterrànies... tot un món desconegut que us farà conèixer la història i les vivències de la gent d´Hostalric.

El projecte E-rutes del Territori Museu de l´Aigua és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva que ha estat cofinançada pels Fons de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

-CAST-
Esta aplicación está dedicada a mostrar los tesoros arquitectónicos y los principales hitos históricos de la villa amurallada y de la fortaleza de Hostalric.

La aplicación ofrece al visitante un itinerario que puede seguirse gracias al GPS. Este itinerario consta de una selección de puntos que están ordenados mediante su numeración.

Al entrar dentro del área de influencia de un punto de interés el GPS activa los contenidos que están relacionados.

De la mano del coronel Estrada podréis descubrir los rincones mas escondidos de Hostalric y su fortaleza en pleno asedio de la guerra del Francés. Con él conoceréis los pasadizos secretos que recorren el subsuelo de Hostalric las zonas de minas las entradas subterráneas… un mundo desconocido que os hará conocer la historia y las vivencias de la gente de Hostalric.

El proyecto E-rutas del Territorio Museo del Agua es una iniciativa del Consejo Comarcal de la Selva que ha sido cofinanciada por los Fondos de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.
e-Ruta Hostalric
Wasabi Produccions S.L.

e-Ruta Hostalric
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 39,13 MB
Versió: 1.2
Dispositiu: iPad3G iPadMini iPhone4 iPhone5 iPadMini4G iPhone-3GS iPhone5s iPad2Wifi iPad23G iPodTouchourthGen iPadWifi iPadFourthGen4G iPadThirdGen iPadThirdGen4G iPhone4S iPodTouchFifthGen iPhone5c iPadFourthGen iPodTouchThirdGen
Última actualització: 11/04/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.laselvaturisme.com/e-rutes/e-ruta/2/assetjatsRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris