Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
-CAT-
Sabies que Riudellots ha hagut de canviar tres cops d´ubicació per culpa dels aiguats? Sabies que les inundacions han causat un gran nombre de destrosses al poble? Vols ajudar a descobrir el perquè de tants trasbalsos? Sí estàs disposat a enfrontar-te a les forces de la natura vine a Riudellots. Els veïns cansats de tants moure el poble de lloc volen saber la veritable raó de les inundacions per posar-hi remei. Per això han tancat al mossèn a dalt del campanar i no el deixaran sortir fins a trobar la solució. Uns diuen que és culpa dels rius altres parlen de la gota freda alguns pensen que no s´ha planificat bé la nova ubicació.
El sagristà de la parròquia en Joan Calderó home curiós i llegit per tal d´alliberar al mossèn s´ha ofert voluntari per a fer la recerca però li cal la teva ajuda i la de les noves tecnologies. Si vols ajudar a en Joan Calderó necessitaràs aquesta aplicació Inundació! que gràcies al GPS et permetrà recórrer un itinerari on es troben les fites que porten a resoldre el problema de les inundacions a Riudellots.
L´aplicació proporciona un mapa amb uns punts/probes que es localitzen mitjançant el GPS i que cal anar superant fins a rescatar el mossèn que està tancat a dalt del campanar. Cada errada en les respostes suposa un nivell més d´inundació així que si vols ajudar a en Joan Calderó a rescatar el mossèn ja cal que hi posis els quatre sentits. Seràs un gran investigador o et quedaràs en aprenent? Al final del teu recorregut l´aplicació et donarà el resultat.
El projecte E-rutes del Territori Museu de l´Aigua és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva que ha estat cofinançada pels Fons de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

-CAST-
¿Sabías que Riudellots ha tenido que cambiar tres veces de ubicación por culpa de las inundaciones? ¿Sabías que las inundaciones han causado un gran número de destrozos en el pueblo? ¿Quieres ayudar a descubrir el porqué de tantos trastornos? Sí estás dispuesto a enfrentarte a las fuerzas de la naturaleza ven a Riudellots. Los vecinos cansados de tanto mover el pueblo de acá para allá quieren saber la verdadera razón de las inundaciones para remediarlo. Por este motivo han encerrado al cura en lo alto del campanario y no le dejarán salir hasta que su listo sacristán con vuestra ayuda encuentre la solución. Unos dicen que es culpa de los ríos otros hablan de la gota fría algunos piensan que no se ha planificado bien la nueva ubicación.
El sacristán de la parroquia Joan Calderó hombre curioso y leído para liberar al párroco se ha ofrecido voluntario para hacer la investigación pero necesita tu ayuda y la de las nuevas tecnologías. Para poder ayudarle necesitarás esta aplicación Inundación! que gracias al GPS te permitirá recorrer un itinerario donde se encuentran los hitos que llevan a resolver el problema de las inundaciones en Riudellots.
La aplicación proporciona un mapa con unos puntos / pruebas que se localizan mediante el GPS y que hay que ir superando hasta rescatar al párroco. Cada error en las respuestas supone un nivel más de inundación así que si quieres ayudar a Joan Calderó es necesario que pongas los cuatro sentidos ¿Serás un gran investigador o te quedarás en aprendiz? Al final de tu recorrido la aplicación te dará el resultado.
El proyecto E-rutas del Territorio Museo del Agua es una iniciativa del Consejo Comarcal de la Selva que ha sido cofinanciada por los Fondos de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.
e-Ruta Riudellots
Wasabi Produccions S.L.

e-Ruta Riudellots
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 43,21 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPhone5 iPhone5c iPodTouchourthGen iPhone4 iPad2Wifi iPhone4S iPhone5s iPad23G iPadThirdGen iPadThirdGen4G iPad3G iPhone-3GS iPadFourthGen4G iPadWifi iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPadMini
Última actualització: 25/07/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.laselvaturisme.com/e-rutes/e-ruta/1/inundacioRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris