Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
-CAT-
L´aplicació E-ruta de l´Estany de Sils t´ofereix un itinerari guiat amb GPS que passa entre pollancres i plàtans d´índies de plantes aquàtiques canyissars i herbassars de gran càrex un itinerari que travessa prats de dalls i bosquetons inundables on es poden observar diverses espècies de flora característiques de les zones humides on hi dominen el salze blanc el gatell o el freixe.
Atrets per aquest entorn a l´Estany de Sils és arriben nombroses espècies d´aus migratòries. Des de les guaites a on us durà l´aplicació podreu al martinet blanc o al bernat pescaire i si pareu atenció arran de la sèquia podreu sentir el cant del rossinyol bord del balquer i amb una mica de sort del rascló.
A més a més d´ensenyar-vos plantes ocells i rèptils l´e-ruta us endinsarà també dins el mon màgic que la literatura ha bastit al voltant del boirós Estany de Sils del qual n´és part la història llegendària d´aquell Pere Porter que buscant pagar el deute del seu va entrar a l´infern per la porta que el diable havia obert a l´estany.
El projecte E-rutes del Territori Museu de l´Aigua és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva que ha estat cofinançada pels Fons de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

-CAST-
La aplicación E-ruta de la Laguna de Sils ofrece un itinerario guiado con GPS que pasa entre chopos y plátanos de indias de plantas acuáticas carrizales y herbazales de gran Cárex un itinerario que atraviesa prados de siega y bosquetes inundables donde se pueden observar diversas especies de flora características de las zonas húmedas donde dominan el sauce blanco el gatillo o el fresno.
Atraídos por este entorno en la Laguna de Sils llegan numerosas especies de aves migratorias. Desde las vigías donde os llevará la aplicación podréis ver la garceta o el martín pescador y si prestáis atención al ras de la acequia podréis oír el canto del ruiseñor bastardo del carricero tordal y con un poco de suerte del rascón.
Además de enseñaros plantas pájaros y reptiles la e-ruta os adentrará también en el mundo mágico que la literatura ha construido alrededor de la brumosa Laguna de Sils donde se sitúa la historia legendaria de aquel Pedro Porter que buscando pagar la deuda de su padre entró en el infierno por la puerta que el diablo había abierto en medio del lago.
El proyecto E-rutas del Territorio Museo del Agua es una iniciativa del Consejo Comarcal de la Selva que ha sido cofinanciada por los Fondos de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.
e-Ruta Sils
Wasabi Produccions S.L.

e-Ruta Sils
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 43,95 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPad3G iPadThirdGen4G iPhone4 iPadMini iPodTouchThirdGen iPad23G iPadFourthGen4G iPodTouchourthGen iPadFourthGen iPhone4S iPhone5s iPhone5 iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPadWifi iPadThirdGen iPad2Wifi iPhone5c iPhone-3GS
Última actualització: 25/07/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.laselvaturisme.com/e-rutes/e-ruta/5/la-porta-de-linfernRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris