Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
FGC App és l´aplicació oficial de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Descarrega´t aquesta aplicació al teu mòbil i podràs conèixer l´horari i l´itinerari dels teus trajectes els preus dels bitllets consultar la xarxa i les estacions d´FGC i saber en temps real les incidències que afecten al servei.
A més FGC App està dotada d´un sistema de localització que et donarà la possibilitat de saber quina és l´estació d´FGC més propera en tot moment.
L´aplicació permet configurar-se en català castellà i anglès.

FGC App es la aplicación oficial de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Descárgate esta aplicación en tu móvil y podrás conocer el horario y el itinerario de tus trayectos los precios de los billetes consultar la red y estaciones de FGC y saber en tiempo real las incidencias que afectan al servicio.
Además FGC App esta dotada de un sistema de localización que te dará la posibilidad de saber cual es la estación de FGC más cercana en todo momento.
La aplicación permite configurarse en catalán castellano e inglés.
FGC
iBoo Mobile SL

FGC
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 16,38 MB
Versió: 2.2
Dispositiu: iPad3G iPhone5s iPadMini iPadThirdGen4G iPhone5c iPadFourthGen iPadThirdGen iPhone-3GS iPodTouchourthGen iPhone4 iPadWifi iPadFourthGen4G iPad2Wifi iPad23G iPadMini4G iPhone4S iPodTouchFifthGen iPhone5 iPodTouchThirdGen
Última actualització: 25/11/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris