Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Amb l´audioguia Gaudí BCN descobreix l´obra d´un arquitecte visionari que va deixar un llegat d´edificis singulars a Barcelona.

Admira la bellesa i originalitat de 12 llocs inolblidables 6 d´ells declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco: la Sagrada Família el Park Güell la Casa Batllò la Casa Milà coneguda com “La Pedrera”...

Més d´una hora d´àudio per recórrer enlluernadores façanes que semblen ones del mar terrats amb xemeneies que semblen guerrers fonts amb forma de drac... Detalls i curiositats que et guiaran per l´obra del gran arquitecte modernista mentre passeges per Barcelona.

Amb l´appGaudíBCN podràs...

- Realitzar les visites al teu ritme i seguint l´ordre que prefereixis: cada capítol correspòn a un edifici emblemàtic i trobaràs també informació sobre la figura de Gaudí el Modernisme i la ciutat.

- Conèixer detalls de façanes i interiors d´una manera amena gràcies al narrador que t´acompanyarà en cada relat amb músiques i efectes de so.

- Completar l´experiència amb més de 200 imatges dels llocs a visitar així com amb informació pràctica sobre l´accés i els horaris.


A més de l´àudio de cada lloc a visitar obtindràs...

- Una galeria d´imatges que podràs ampliar per admirar detalls de l´obra.

- Geolocalització amb Google Maps per a ubicar-te en tot moment sobre el mapa i veure la teva posició respecte als edificis de la ruta (desenvolupat per a connexions WiFi o 3G).

- La versió de text que podràs consultar en tot moment així com informació pràctica de gran utilitat: horaris com arribar ubicació sobre el plànol transports públics a la zona etc.


Característiques tècniques:

- GaudíBCN està disdenyada perquè puguis utilitzar-la amb i sense connexió a Internet.

- Alta qualitat en més de 200 imatges i ressolució gràfica apta per a dispositius amb Retina Display.

- Compatibilitat amb terminals iPhone i iPodTouch.

- Disponible a l´App Store en quatre idiomes: anglès francès castellà i català.
Gaudí BCN (Català)
Turisme de Barcelona

Gaudí BCN (Català)
iOs
1,79
Descarregar

Mida: 108,69 MB
Versió: 1.1
Dispositiu: iPhone4S iPad3G iPadThirdGen4G iPodTouchourthGen iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPadFourthGen4G iPadWifi iPad23G iPadMini4G iPhone5 iPhone4 iPhone-3GS iPad2Wifi iPadThirdGen iPodTouchFifthGen iPhone5c iPadMini iPhone5s
Última actualització: 03/11/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://apps.barcelonaturisme.com/?lang=caRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris