Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
¡Sent l´autèntica experiència del turista del segle XXI i descarrega´t la vídeoguia cultural i turística oficial de Barcelona basada en vídeos geo-referenciats d´alta qualitat ! A través d´aquests vídeos una persona t´explicarà la història i anècdotes més destacades dels punts d´interès.

SMARTOUR® et permetrà descobrir llocs i històries úniques així com orientar mitjançant GPS als teus desplaçaments al ritme que vulguis durant el teu recorregut. A més podràs gaudir d´un vídeo de benvinguda a la destinació turística trobar la informació més destacada de cada zona així com l´oferta gastronòmica cultural comercial d´oci i molt més.

El tour que et suggerim per a la ciutat de Barcelona inclou 20 punts d´interès turístic i cultural a més d´un vídeo de benvingudaque inclou zones i barris de gran atractiu turístic en diversos districtes de la capital:

-Eixample de Barcelona: Quadrat d´ Or i Barri de la Sagrada Família.

-Ciutat Vella: la Rambla el Raval Barri GòticSanta Caterina i Sant Pere La Ribera La Barceloneta i Port Vell.

-Gràcia i Park Güell: Park Güell

Característiques generals de la vídeo guia turística i cultural Smartour

-Video general de benvinguda a Barcelona
-Vídeos d´alta qualitat i geo-referenciats (mitjançant GPS) per als punts més emblemàtics de la destinació que es reprodueixen automàticament en entrar a l´àrea d´influència programada per a cada punt.
-Agenda amb els esdeveniments culturals i d´oci més destacats de cada dia de l´any
-Àmplia oferta complementària de serveis (Restaurants De compres Cafès &Terrasses Oci Nocturn Museus Hotels Transport etc.) Geo-referenciats i amb imatges i textos descriptius d´aquests.
-Localització de tots els punts d´interès i serveis a través de Mapas en línia.
-Funcionalitat de guiat mitjançant l´opció IR que ens dirigirà fins al lloc seleccionat indicant temps i distància des de la localització real en què ens trobem.
-Possibilitat de valoració de llocs i punts d´interès. Compartir comentaris a través de Facebook Twitter o e-mail
-Funcionalitat de realitat augmentada per al visionat dels punts i serveis d´interès.
-Mapa off-line general de tota la ciutat incloent proposta de recorregut en funció del punt on es trobi l´usuari.
-Mapes off-line amb la ubicació de cada punt d´interès i la seva zona d´influència per localitzar cada POI de la ruta proposada sense fer ús del consum de dades (possibles costos de roaming pèrdues de cobertura de xarxa etc)
-Mapes off-line amb la xarxa de transport públic (Bus i Metro)
-Promocions i descomptes en locals y establiments destacats
iBarcelona Cat
Geotour Solutions GNSS S.L.

iBarcelona Cat
iOs
0,89
Descarregar

Mida: 500,39 MB
Versió: 2.0
Dispositiu: iPodTouchourthGen iPhone5s iPhone4S iPadThirdGen4G iPhone5c iPadMini4G iPodTouchThirdGen iPadThirdGen iPadMini iPad3G iPadFourthGen4G iPhone4 iPad23G iPadWifi iPhone5 iPhone-3GS iPadFourthGen iPad2Wifi iPodTouchFifthGen
Última actualització: 06/11/2011
Classificació: 12+

Web del desenvolupador:
http://www.smartour.esRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris