Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Els catalans estem per tot arreu. Segur que a tu també t´ha passat d´estar a qualsevol lloc del món per molt llunyà que fos i sentir algú a prop teu parlant català! L´aplicació gratis per a iPhone JoSócAquí és un espai virtual on catalans de tot el món es poden localitzar expressar i comunicar de forma anònima. On creus que hi haurà més catalans?
Cada usuari registrat té el seu número de català i omple el seu perfil amb una frase que defineix quin tipus de català és i una xapa amb allò de Catalunya amb el que més s´identifica. Podràs escollir entre el Barça o l´Espanyol la crema catalana o el pà amb tomàquet els castellers o la barretina Montserrat Barcelona Lleida Tarragona Girona i moltes més!
JoSócAquí mostra un llistat dels 20 catalans que té a prop i la distància a la que es troben. A més als usuaris que ho permetin se´ls podrà ubicar sobre el mapa i enviar un missatge. Perfecte per contactar amb algun català per veure un partit de futbol estant a Nova York! També podràs observar un mapa mundial amb tots els usuaris que s´han descarregat l´aplicació.
A més des de JoSócAquí podràs ajudar a ampliar la comunitat de catalans utilitzant les xarxes socials com Facebook o Twitter. Volem convertir-nos en una icona de Catalunya com ho són el FC Barcelona o l´Espanyol Rac1 Catalunya Ràdio l´Avuí el Periódico o La Vanguardia.
Disponible en català i castellà.

---

Los catalanes estamos en todas partes. Seguro que a ti también te ha pasado: estar en cualquier lugar del mundo por muy lejos que fuera y ¡oír a alguien cerca hablando catalán! La aplicación gratis JoSócAquí es un espacio virtual donde catalanes de todo el mundo se pueden localizar expresar y comunicar de forma anónima. ¿Dónde crees que habrá más catalanes?
Cada usuario registrado tiene su número de catalán y rellena su perfil con una frase que defina que tipo de catalán es y una chapa con aquello de Catalunya con lo que más se identifica. Podrás escoger entre el Barça o el Espanyol la crema catalana o el pan con tomate los castellers o la barretina Montserrat Barcelona Lleida Tarragona Girona ¡y muchas más!
JoSócAquí muestra un listado de los 20 catalanes que tiene cerca y la distancia a la que se encuentran. Además a los usuarios que lo permitan se les podrá ubicar en el mapa y enviar un mensaje. ¡Perfecto para contactar con algún catalán para ver un partido de futbol estando en Nueva York! También podrás observar un mapa mundial con todos los usuarios que se han descargado la aplicación.
Además desde JoSócAquí podrás ayudar a ampliar la comunidad de catalanes utilizando las redes sociales como Facebook o Twitter. Queremos convertir-nos en un icono de Catalunya como son el FC Barcelona o el Espanyol Rac1 Catalunya Ràdio el diario Avuí el Periódico o La Vanguardia.
Disponible en catalán y castellano.
JoSócAquí catalans i Catalunya al món
D´Artagnan Consultoria S.L.

JoSócAquí catalans i Catalunya al món
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 4,65 MB
Versió: 1.41
Dispositiu: iPhone-3GS iPad2Wifi iPadThirdGen iPad23G iPodTouchFifthGen iPhone-3G iPadMini iPhone5c iPad3G iPodTouchourthGen iPadFourthGen4G iPhone4 iPhone5 iPadMini4G iPadThirdGen4G iPhone4S iPodTouchThirdGen iPod-touch-with-mic iPadWifi iPadFourthGen iPhone5s
Última actualització: 16/06/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.josocaqui.catRessenya

Valorar aquest article
(2 vots)

No tens permisos per escriure comentaris