Banner APPSCAT

Qui som

Aquest projecte no és cosa d'una sola persona, l'hem fet possible moltes persones treballant en equip, aportant idees, discutint, investigant i pencant molt, per arribar a tenir una proposta interessant.

L'esforç i la passió per les aplicacions en català ens ha permès anar fent camí i segur que amb l'ajuda de la comunitat que s'està creant al nostre voltant la cosa serà exitosa i útil. 

 


EQUIP DEL PROJECTE

 

Pau Font - Creador i promotor d'Appsencatala.cat - @Pau_Font

Apassionat del món digital i del món educatiu. Director de Mirapro, equip del Generació Digital de Catalunya Ràdio, consultor, comunicador i formador tecnològic. Català que estima la seva terra i totes les dels altres. Crack de l'Apalabrados en català.

 

 

APPSCAT AntoniJaume 

 

Antoni Jaume Morell - Responsable de Comunicació i premsa - @AntoniJaume

Apassionat per la comunicació i el periodisme. Li encanten les relacions personals, per això és amant de la ràdio, tot i que li agrada saber que pot tenir una aventura amb la producció audiovisual, i gaudeix convivint entre apps. Mallorquí d'arrel i barceloní d'adopció, evita la distancia gràcies al socialmedia.

 

APPSCAT Alexandre

Alex Hurtado - Hibrid Audiovisual - @Alex_Hurtado

Enginyer de telecomunicacions (imatge i so) i estudiant grau de Comunicació Audiovisual per poder fer producció multimèdia, animació 3D i/o edició i postproducció de vídeo digital. De moment es un gran entrevistador de developers i pensador de mogudes universitàries

 

 

 

EQUIP TÈCNIC

 

 

 

 

 

 

Marc Pagès - Maquetador web i crític d'apps

Home analògic expert en coses digitals. Observador privilegiat del món, estudiós de tot i contraopinador amb arguments. No té mòbil però si una gran cabellera. Apassionat i expert dels videojocs des de fa més de 30 anys. Guanya les partides per constància i paciència. No el feu córrer és un home reflexiu. 

Xavier Serrahima - Dissenyador web i il·lustrador de còmics

Fan d'Android però no tant com del Messi. Ha fet més dibuixos que paraules al llarg de la seva vida. Viu a Barcelona però està empadronat a Alp i amb molt d'orgull. Abans duia una melena tipus afro però s'ha fet gran i va amb el cabell curt. Gran conductor de videojocs sobretot del Colin McRae Rally. 

APPSCAT QuiqueLora2

Quique Lora - Programador de tot

Home tranquil però no li toqueu el codi. Sempre troba sol·lucions per a tot però l'hem de deixar sol. No hi ha complicació tècnica que no pugui resoldre però no és res sense una cullereta de cafè de plàstic a la boca per anar rosegant mentre treballa. 

Oriol Capdevila - Desenvolupador d'Apps - @urikpd

Professional apassionat pel món de la mobilitat i de les noves tecnologies, en especial de qualsevol gadget d'Apple. L'iPhone va ser el que el va fer entrar en "territori Apple" d'on no el mouran. Quan les apps li permeten el podeu trobar corrent per Collserola o al twitter. 

Gonzalo Pérez - Programació i CSS

Viu a Austràlia però, com que estava de pas per Barcelona, ens ha donat un cop de mà en les coses més complexes de les tripes del portal. Si el veieu d'aprop creureu que Steve Jobs ha ressucitat. Ja l'han confós amb ell varies vegades. Fa impressió i tot.

 

 

EQUIP DE RESSENYADORS

 

Gina Tost - Geek girl - @GinaTost

Comunicadora, presentadora i periodista en diferents mitjans de Catalunya, Espanya, Mèxic i Japó. Més detalls al seu web

Xavier Serrano - Fotògraf i músic - @PalancePuntCat

Locutor, músic, fotògraf i moltes coses més. El podeu trobar a Palance
 Eva Murillo

 

Eva Murillo - Mestra d'escola

Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona. Mestra des de 1989.

 

Jordi Palay - Escriptor i il·lustrador - @JordiPalay

Malabarista existencial, jardiner de paraules, cuiner d'emocions i advocat del diable

 

Marga Martínez Garriga - Editora d'Apps infantils - @margamgarriga

Mare, autora de contes infantils i exploradora al món de les apps per a nens. Socia fundadora de l'editorial digital Sanoen. M’ agraden les apps per a nens que estàn fetes amb cor. 

 

Clara Planet Artigas - Community Manager - @clara_planet

Encuriosida i molt interessada, des de sempre, en les noves tecnologies. La feina de community manager a Sanoen em permet gaudir i estar al dia de l’actualitat i tendèndies relacionades amb apps infantils.

Albert Murillo

 

Albert Murillo - Caçador de sons - @AlbertMurillo

Director del Generació Digital de Catalunya Ràdio i del C33. Apassionat de la captació de sons i de la música. Jugador de tot tipus de maquinetes des d'abans de tenir barba. 

 

Francesc X.Blasco - Expert digitalment - @skyblasc

Equip del Generació Digital de Catalunya Ràdio i del C33.