Parlem amb "Ohlalapps"

Equip Ohlalapps"Mica en mica les petites empreses tindran la seva pròpia app"

Davant el creixement d'aplicacions que van sortint per a la difusió comercial, moltes de les grans empreses necessiten tenir la seva app per posicionar-se millor dins el mercat. Això ho sap Ohlalapps, una plataforma web que crea i dissenya aplicacions mòbils per empreses que facilita la gestió de la seva pròpia aplicació per a iOs i Android sense necessitat de coneixements tècnics ni de programació. Ohlalapps ofereix plantilles predefinides a les empreses i així tenir la possibilitat d'expandir el seu negoci als smartphones i tauletes.

Tot plegat hem pogut enraonar unes paraules amb Alejandro Castellano, General Manager d'Ohlalapps

Us ha sorprès la demanda en el sector?
La veritat és que hi ha molt interès. En certa manera ho esperàvem, però hi han hagut propostes que ens ha sorprès. Per exemple, algunes empreses volen la seva aplicació per poder demanar hora o per fer tota la transacció del pagament previ amb el client de manera còmoda i pràctica.

Quin perfil d'empreses entren ara al tema de les apps?
Ara per ara, crec que només hi ha un tipus d'empresa. Segurament aquelles que tenen una pàgina web ben treballada i estan present a els xarxes socials. Quan nosaltres expliquem el tema de les apps a aquest perfil d'empresa, ràpidament veuen el profit que poden treure. Però la resta de negocis,  a poc a poc, passat un temps, aniran arribant.

Ara que ja esteu al mig, cap on penseu arribar?
La nostra idea és que al voltant d'Ohlalapss hi hagi molts serveis. Ens agradaria que la plataforma fos més gran. Poder fer acords amb tercers per mantenir, ampliar i completar l'aplicació que demana el client. Per això els Panners han de tenir un paper important.


Ohlalapps    Ohlalapps    Ohlalapps

  

No tens permisos per escriure comentaris