Col·laboració amb Plataforma per la Llengua

Appsencatala PlataformaLa Plataforma per la Llengua i Appsencatalà col·laboraran per promocionar les aplicacions en català als dispositius mòbils

La Plataforma per la Llengua i Appsencatalà es van reunir recentment per conèixer més profundament els projectes d'ambdues entitats i cercar formules de col·laboració per promocionar les aplicacions en català per a dispositius mòbils.

Appsencatalà és una nova plataforma d'aplicacions en català per a dispositius mòbils, que realitza un recull i filtrat d'aplicacions ja existents al mercat que incorporin el català. Actualment, el web ja recull més d'un miler d'aplicacions i va creixent la seva presència dins d'Internet i les xarxes socials. El principal objectiu de l'entitat és aconseguir que el català sigui una llengua tecnològicament potent i de primera línia com ha passat a Internet. De manera complementària; Appsencatalà promociona i dóna suport als desenvolupadors que aposten pel català i, per una altra banda, ha establert un circuit de formació tecnològica per a escoles, instituts, universitats per crear materials educatius específics en català.


        

  

No tens permisos per escriure comentaris