Som Premi "TIC Corporatiu"

Som Premi "TIC Corporatiu" 

Des d'Appsencatalà estem molt agraïts i contents d'haver rebut el premi al millor blog "TIC Corporatiu", dels Premis Blogs Catalunya 2013, de la mà de l'associació STIC.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement).

D'entrada hem de dir que, fa goig veure un auditori ple de gent apassionada per la xarxa i la comunicació a Internet en català, com el que vam viure el passat dissabte 28 de setembre a Granollers.

Aquest premi representa un reconeixement a totes i cadascuna de les persones que fan possible que aquest projecte vagi creixent dia a dia. Appsencatala.cat s'alimenta de l'esforç i del compromís d'un grup de persones que creuen i ajuden a donar a conèixer les aplicacions mòbils en català.

Potenciem fermament el fet de desenvolupar apps en la nostra llengua, perquè creiem que també ens ajuda a posicionar-nos com a país dins de tot aquest món tecnològic. Per tant, Internet ens dóna l'oportunitat de recollir i poder mostrar, a totes les persones interessades, que també podem gaudir de les aplicacions mòbils en català.

Cal seguir treballant per aconseguir assolir nous reptes i, de ben segur que, aquest premi ens anima a fer les passes oportunes per aconseguir-ho. Moltes gràcies a tots els qui ho feu possible i felicitats a tots els guardonats d'aquesta edició.
 

No tens permisos per escriure comentaris