Què és Appsencatalà

captura portalAppsencatalà és un espai on poder trobar les aplicacions mòbils publicades en català. Estarem en constant recerca i actualització per tal d'anar-ne afegint de noves. És una feina que ens apassiona però que no es pot fer a l'engròs. Cal anar trobant les apps una per una destriant-les de les mega botigues oficials d'aplicacions. 

 

 

 

 

Appsencatalà no és una botiga d'aplicacions pròpiament. Totes les apps s'acabaran comprant finalment a les botigues on tots/es ho fem de forma habitual. Ara mateix no pot ser d'una altra manera i tampoc és el nostre negoci. La gran novetat d'Appsencatalà és facilitar a tothom qui busqui aplicacions en català ho pugui fer més ràpidament i fàcilment. Amb totes les hores que nosaltres dediquem a fer aquesta tria no caldrà que la facin els usuaris pel seu compte.

També pretenem fer visible que el català té presència en el món de les aplicacions mòbils i estem segurs que encara en tindrà molta més. Nosaltres volem ser un mitjà útil per fer ressò de totes les apps que es vagin publicant en català. 

Appsencatalà està en un punt molt embrionari i volem que arribi a ser un portal de referència de les aplicacions fetes en català. Tanmateix anirem introduint ressenyes, articles, notícies, reportatges, etc. d'aplicacions, desenvolupadors i diverses experiències entorn de les aplicacions en català. 

Per a nosaltres la formació / educació són un punt clau pel país i farem tot allò que estigui al nostre abast per tal d'explicar, promoure, incentivar, etc. iniciatives que fomentin l'aprentatge i l'ús de les noves tecnologies, fent especial èmfasi, en el món dels dispostius mòbils. Volem anar a les escoles, instituts, centres educatius, espais de debat, conferències i allà on calgui a explicar EN CATALÀ com relacionar persones i mobilitat, com treballar i educar amb els mòbils, quines eines tenim a l'abast, quins perills hi ha, etc.

Som els primers però segur que no serem els únics i això és bo. Com diem els catalans; com més serem més riurem. L'objectiu és fer-nos visibles al món i que el català sigui una llengua tecnològicament potent i de primera línia. A internet ja té una presència molt més gran de la que en principi li pertocaria, en el món de les apps ha d'arribar a ser igual o millor d'aquí un temps. 

Segur que entre tots/es ho aconseguirem. Ens hi ajudeu?

 

No tens permisos per escriure comentaris